«Litt av alt»-uke

Denne uken begynte med prøving av våtdrakter på mandag morgen. Der fikk folk testet ut størrelser og ikke minst funnet ut hvor klamt det er i en sånn drakt! Etter lunsj foreslo vår snille rektor at på grunn av alle de stakkars elevene gikk rundt og hostet og harket så mye, var det nødvendig med varm kakao. Noen snille elever tok med marshmallows som ekstra tilbehør til.

Tirsdag skulle vi endelig begynne med en av hovedaktivitetene våre for året. Nemlig klatring! Før lunsj ble hele klassen med våre herlige assistenter Håkon og Henriette på en sykkeltur som endte opp med vannkrig og boksen går. Etter lunsj samlet alle seg i musikksalen, unntatt en person som nok en gang klarte å komme 30 minutter for sent… Uansett viste Tor-Erik oss inn i klatreverden, og vi fikk lære knuter og prinsipper bak sikring.

IMG_7213-1
Gard er fornøyd etter vannkrig, litt usikker på om Jakob er enig
IMG_7208-1
Borghild og Erlend utsatt for mer vann etter leken var ferdig.

Onsdag ble klassen delt i to, der jentene + Hallvard og Adrian fikk klatre først i klatresiloen i Volda. Resten av guttene ble med Håkon der de spilte fotball og frisbee i mellomtiden. Etter lunsj byttet gruppene, der guttene fikk prøve seg på klatringen, mens jentene og Hallvard ble med Henriette inn i skogen og malte malerier på nivået til 5-åringer 🙂

IMG_7227-1
Hallvard klar for maling i skogen med jentene. (Outfitet er selvsagt på plass, skinnsko og jeans i gjørma)
klatring
Erlend H. i toppen av klatreveggen

Senere på dagen bestemte Tor-Erik at det ble obligatorisk overnattingstur under åpen himmel. Noe enkelte andre elever ble en smule misunnelig på 😉 Klassen dro seg ut etter kveldsmat på sykkelen og gikk i mørket opp til foten av Grøthornet. Der la vi oss våte og møkkete inn i hver vår sovepose og fikk se på stjerneklar himmel og ikke minst nordlys!! (Som seff Tor-Erik hadde forutsett med den legendariske nordlysappen) Neste morgen våknet vi opp til fantastisk utsikt over Ørsta og da var det rett opp til et høyere utsiktspunkt, aka. Grøthornet. I 10-tiden var solen kommet fram og stekte av alle klærne. Deretter gikk turen nedover igjen og vi fikk fri resten av dagen.

nordlys
Ikke bare bare å se nordlys
IMG_7265
Vår kjære Åshild hadde bursdag!!! (10. september)

grøthornet2grøthornet

 

 

 

 

 

FullSizeRender
Håkon forsøkte å photobombe litt

Fredag lurte Tor-Erik seg unna time med oss, så vi ble sendt over til Christian som hadde pilates på planen. Sammen med Body & Mind, fikk vi testet ut nye øvelser som både styrket og tøyde kroppen. Ikke så aller verst etter et par uker med mange fjellturer. Etter lunsj fikk vi et foredrag om økonomi og nettsiden økonomilappen.no.

 

Lørdagen begynte med seminar klokken 10, som Tor-Erik var ansvarlig for. Her skulle hele skolen kjøres til Volda og derfra gå opp til enten Melshornet eller langs Dinglavatnet. Alle gikk samlet opp til Dinglavatnet, og derfra gikk de elevene som ville høyere opp sammen med Leif og Sunniva, mens de andre tok følge med Tor-Erik, Håkon og Henriette. Utsikten var topp og ikke minst var været upåklagelig. Senere hadde vår kjære kinaelever ansvar for elevkveld og middag. Antrekket for kvelden var pysj og det ble servert dødsgode vårruller og kyllingwok, som ble etterfulgt av et flott show i gymsalen.

DCIM100GOPROGOPR1137.
Hallvard og assistent Leif leker Jack og Rose på vei opp mot Melshornet

DCIM100GOPROGOPR1210.IMG_7328

Sist men ikke minst har vi søndagen, der dagen begynte med god frokost og klassene gjorde egentlig helt som de ville. Noen var sporty og gikk opp Saudehornet mens andre holdt seg til skolens fasiliteter.

Klemz fra Bastian og Ingrid

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.