Linjeveke til Slogen<3

Uke 36

En fire dagers tur til Slogen startet tirsdag 4. September. Alle hadde pakket med seg masse turutstyr til turen. 3,5 mil var syklet og første overnatting ble i Bondalseidet. Denne hytten hadde mange kristelige elementer og mange sengeplasser. Her lagde vi en herlig Bali-gryte a la kokken Tor. Og dÆven den va god. Seinere gikk en liten gjeng ut for å plukke blåbær og kantarell. Dan andre gjengen ble igjen inne, her spilte vi flere intense boblespill og slo sammen en brownie og 4. Etter at brownies hadde god gjort seg i magen og ei littá runde med bordspill hoppa vi alle i køya.

Dag to hjalp alle til med utvask av hytta. Vi starter å sykle ned mot Sæbå, her tok vi ferje over til Urke. Denne ferge-turen var spennende for mange, kanskje spesielt for Hanna som aldri har kjørt ferge før. Etter en liten sykkeltur var vi fremme på Urke. Her var det en ganske så utrolig utsikt over Norangsfjorden. I og med at vi starter dagen tidlig fikk noen av klassen tid til å gå til Saksa, fiske, bade, chille og bli bedre kjent med hverandre med ulike spill prikk prikk prikk. Dagens middag ble Taco. Kvelden nærmet seg og vi var plutselig samlet rundt bålet. Pølser og marsmallows ble sendt frem og tilbake.

Dag tre: Etter en nokså kald og få timer med søvn på bryggen og blant edderkopper var vi klare for den store dagen opptil Slogen! Vi syklet knappt en time før vi parkerte syklene. Når vi nesten var oppe på toppen hadde vi ei littá pause, her prøvde vi ut nudler og potetmos SAMMEN. Dette var livretten til Tor Erik. Etter seks harde timer i 90 grader rett opp hadde vi nådd målet, Slogen. Jeg, alstå Erika synes turen opp var tyngere enn forventet, men drit stolt over egen innsats. Turen fra Slogen fortsatte videre til Patchelhytta. Slitne kropper satt i gang med matlaging, noen badet og Tor Erik slo til med en inspirerende rett igjen, wrap a la kokken Tor.

Dag 4: Alarmen ringte og plutselig satt vi rundt bordet med grøten til Tor Erik. Veien ned gikk smidig, radig og forbanna drit vondt. Nede på parkeringsplassen sto en stolt nattevakt og rektor med blomkålsuppe og saft til oss. Siste etappe var nå igjen, nemlig sykkelturen tilbake til skolen. Syrefesten og kakefesten startet for alvor. Etter tre gode og harde timer var vi fremme og kom presis til middagen. Jeg, alstå Liselotte synes at bakt potet aldri har smakt så godt før. Vi avsluttet uken med ulike aktiviteter som animasjonsprosjekt, bading, kajakktur, «telttur» i Volda og kjempe koselig kosekveld laget av de kosenusselige assistentene❤️

Kort oppsummert jævlig bra uke med jævla fine folk. xoxo Liselotte og Erika<3 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.