LAVFORBRUKSVEKO!!

Ka ska eg gjæra?? Tenkte nok de fleste ekstremsportelevene, når lavforbruksveko kom å banka på døra. Ut av døra kom kald dusj, ingen kjøtt, ingen pute, ingen elektronikk (ja vi måtte klare oss uten telefonen!), ingen varmt vann, ingen pålegg, ingen bruk av penger, ingen kosmetikk og kun et outfit til trening, hverdag og tur. Vi har derfor minimalt med bilder å vise dere 🙁

Mandagen startet med et smell, med en frokost bestående av kun brød, smør og vann (ikke lov å bruke glass). På morgensamlingen sto Toremann klar å samla inn mobilene våre, og vi sendte desperat våre siste meldinger og snaps. Dagen besto av klikka valgfag og skredklærorama skrrrt med Bjørnar. På kvelden dro noen heldige til det lokale gamlehjemmet, hvor det ble intens Bingospilling og gode samtaler. Senere arrangerte Martin litt lek og moro i pæsstuggu. Gjengen ble introdusert for en ny lek, Ninja, det var god s.

Tirsdagen startet noe bedre med frukt (som var til lunsj, hehe). Vi tok turen opp til Standal, hvor vi skulle bli enda bedre på skred, yaay. Her øvde vi på skred med sender/mottaker, bygde hopp, brente de deilige brødskivene våre med smør og laget snøhule (Marit og Silje laget en sykt kul og lang snøhule, NOT). Til middag fikk vi Vegetarlasagne ala kjøkkenet, takk kjøkkenet. På kvelden var det Silje sin tur å ha leik og moro, det ble stollek<3 og enda mer Ninjaaaa . 

Onsdag dro vi til svømmehallen i Volda for å bli kjent med elvekajakkene vi skal bruke senere i vår. Der ble vi møtt med en overasskelse: En gjeng hadde vært på «Dumbster Diving» og vi fikk sjokoladeboller til lunsj, til alles store glede. Nicole tok oss i mot med åpne armer og lærte oss grunnleggende padleteknikker. Vi lærte også hvordan vi kunne komme oss opp på vann igjen etter å ha velta. Middagen var Veggisterkaker ala Atle, takk Atle. Sigrid og Niri arrangerte en stor stein, saks, papir (ikke pose!!) -turnering. Vi trenger ikke nevne hvem som vant, hihi det var ikke noen av oss. Vi lekte også utviklingsleken, som Tor-Erik hadde på lur. Ryktene sier at Edvard enda er en amøbe. 

Klatring og sk8 w/m8s var torsdagens aktivitet. Vi overassket Kina og Animajonsklassen med kake, og vi tok også vasken for dem, noe vi tror de satt pris på 🙂 Middagen ble Mie og Nasigoreng ala Bali, takk Bali. På kvelden var det nok en gang duket for lek og moro, denne gang i regi av Eivind. Vi startet med Zombie-leken (som kom fra Sondre) etterfulgt av blindestafett, det var gøy!

Så var fredagen her. Startet med valgfagorama: strikking, yoga, matlaging med Mr. Miao, skating, musikklytting osv… 🙂 Til middag vartet Kokken Tor opp med vegetar-wrap, med mye digg i. Klokken 16 var tiden inne, lavforbruksveka var over, ekstremsportklassen hadde klart det umulige! Vi fikk igjen mobilene våre og fant ut at ingen egentlig bryr seg om oss (neidaa). Vi stakk rett til «butta» og kjøpte mætt med godteri og annet digg. Vi feirte også bursdagen til Øyvind og Tobias som ble 9+10 med kake og is<3

 

På lørdag var det seminar igjen, endelig! Tema var fagforening, men noen dro til Ørsta skisenter og fikk litt pow pow. På kvelden laget vi pizza til gjengen og hadde en stor pokerturnering i matsalen + gaming i pæsstuggu. Atle stakk av med seieren i poker, med en god porsjon flaks :´). 

 

Søndagen var chill. Noen dro ut på surf, noen dro ut i snøen, noen klatra og noen ble igjen og passet skolen. Noen tok til og med på seg danseskoene (Tuva og Hanne) og kjørte i gang med Just Dance i ekte Tor-Erik stil. 

 

 

                             You know you love us, kos og knib, nuss og suss Martin og Marit <333333

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.