Korte ord om Tyrkia

Heihei bloggen. Tyrkia-turen er over, og alle kom tilbake med livet i behold. Noen elever ble etterlatt med noen sår, men ingen ble like hardt skadet som elevenes lommebok. I forhold til turens aktiviteter har samtlige av elevene fått ferdighetene sine satt på prøve, og elevene har dermed også blitt bedre kjent med sine egne begrensninger innenfor ekstremsport.

Turen har ført til økt kompetanse hos elevene iforhold til ekstremsport, og ved hjelp av en miniatyrguide har klassen også fått utviklet en bred kunnskap om Tyrkia. Men det viktigste på turen er utviklingen av fellesskapet innad i klassen, og oktober måned styrket vennskapet blant samtlige av elevene, og nestekjærligheten i klassen spredte seg som svartedauden.

Turen inneholdt mer enn bare sport, ved hjelp av en liten guide fikk elevene også sett flotte reisemål over hele Tyrkia. Dette var alt fra salthvite fjell til flotte gruver.

Gjennom turen har elevene blitt kjent med nye sider ved både seg selv og hverandre, og noen av elevene ble truffet av Amors piler rett i stumpen, og er dermed uadskillelige den dag i dag.

jhgsf

 

Steinvind og Silje <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.