Klatring og juleforbredelser

Det har skjedd mye denne uken og forberedelsene til å bli bedre i klatring har startet. Vi har sett på ulike filmer som er knyttet opp mot klatring og om klatrehistorien ved Yosemite National Park. Senere i uka ble vi delt opp i to grupper hvor halvparten av oss skulle klatre før lunch, mens resten hadde rebus og annet moro med assistent Mats. Klatringen foregikk i klatresiloen i Volda, som ligger en kort kjøretur unna skolen.

 

Fram mot lørdagsseminaret og assistentenes elevkveld, har alle gangene vært med på en felles konkurranse som gikk ut på å pynte gangene på en best og penest mulig måte. Det var selvfølgelig juletema jurien var ute etter, kreativitet og samt orginale påfunn stod høyt hos dommerne. Det var stor konkurranse, spesielt på 2. etg i annekset og på internatet. Dette var flere enige om. Til slutt stakk 2. etg i annekset av med den jeve førstepremien, noe begge ukens skribenter syntes var vell fortjent.

På denne ukens lørdagsseminar har vi vært med på juleverksted hvor vi selv kunne velge hvilke grupper vi ønsket å være med på. Det var et variert tilbud av juleverkstedsaktiviteter å både pepperkakehus, julekort, tovede hjerter og julestrømper er nå på stell.

Ellers er hverdagen på Møre Fhs preget av mye sprell/hyss/pranks/skøyerstreker for tiden. Blant annet ble senga til Peter fylt med barberskum og skokrem, noe gjerningsmennene ikke slapp billig unna.

På lørdagen var det klart for assistentenes elevkveld. Kvelden startet med tidenes burger i matsalen før vi ble ledet til peisstua hvor assistentene hadde dekket gulvet med madrasser, puter og andre myke objekter. Dette la grunnlaget(bokstavelig talt) for en i overkant smud kveld med show etterfulgt av juleklassikeren «Home Alone» på storskjerm.

På andre søndag i advent var det en del folk fra skolen som dro til Horningdal skisenter. Folk syntes det var gøy å teste nytt utstyr og selv ikke pøsregnet satt noen demper på stemningen når 20 elever kjørte i samlet flokk. Senere på dagen dro også en gjeng på julekonsert med adventstema i Volda Kirke hvor Sunnmøres ungdomssymfoniorkester stod for musikken.

romanovisersykeskiiiilllz

xoxo, tobben og enot

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.