Klatring i hippieland

Onsdag 17 oktober: Kas-Olympos

Frukost. Avreise til Olympos. Ca. 2 timar. Lunch på eigehand. Innsjekking på Kadir´s Tree Houses. Frie aktivitetar. Felles middag på kvelden.

 

I dag dro vi fra Kas til Olympos, en veldig spesiell og koselig hippielandsby midt i ingenmannsland. Her skal vi bo i 5 dager i trehytter, omgitt av masse høner, haner, påfugler, fasaner, duer, katter, og litt småhøye hippier. Det er egentlig en utrolig kul landsby med masse fargerike trehytter og på alle mulige flater, benker, vegger og skilter er det malt og skrevet mye koselige og fargerike hippie-greier.

 

Til de flestes store begeistring begynte vi, i dag, på turens klatreperiode. Med nytt og fancy klatreutstyr klatret vi hele ettermiddagen på en fjellvegg. Det gikk litt opp og ned med de fleste, men det er jo slik vi liker det.

Da de ble mørkt tuslet vi tilbake til landsbyen vår og forsynte oss med lokal og økologisk koldtbord. Denne sjarmerende byen er nemlig en egennært by og det går mye i vegetarmat, noe vår lærer har gledet seg lite til. På kvelden var det kortspill og god stemning i baren (og som med alt annet her i Olympos er også den ganske annerledes alt det vi ellers er vant med).

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.