Klassetur til Slogen

Hei fra x-klassen 17/18.

Litt forsinket blogginnlegg, fordi vi har hatt bedre ting å gjøre. Dette er en liten update fra forrige ukes klassetur med Slogen som destinasjon. 

Vi dro tirsdag morgen etter morgensamling, og klassen syklet til Sportskappellet i regn(yr) hvor de kom til ferdig oppfyrt peis og kaffi på kanna takket være Sondre som ble kjørt. Det ble fort god stemning på kjøkkenet da kokken Tor(-Erik) smalt opp Baligryte og musikk. Utover kvelden ble det mye Zip-Zap-Boing, ElgElg og Blodpotet, som lille-frida seff vant. Morro for Unga. Da kvelden kom var det snorkekonsert med Eivind som forsanger. 

 

 

                                                                    Ble litt mye Baligryte på noen.

 

Dagen derpå var det sykkeltur ned til Urke, hvor mange såre sykkelrumper fikk brynet seg. Vi rakk ferga på sekundet, hvor det ble noen nydelige Titanic moments. I Urke fikk vi satt opp lavvoene før det var tid for den mye omtalte lunchen Nudler og Potetmos <33333 Noget blandede meninger, men mettende. Noen sprekinger tok en rask tur opp til en gapahuk, mens andre hvilte bena til morgendagens fjelltur med litt fisking.  Taco på kveldinga, med grilling av pinnebrød rundt bål. Meget hyggelig kveld.

 Bålsjefen Niri.

 JAAAAAAA-Simon

 

Torsdagen sto Slogen for tur. Vi sto opp tidlig, konsumerte havregrøt  og pakket ned teltene, før vi syklet et lite stykke og begynte å gå oppover. Det var skiftende vær, men vi hadde håp om en bearnice utsikt på toppen. God stemning i gruppa hele veien opp. Da vi omsider kom til toppen(1564 moh) etter 5 timer, var det tåke og vi så ikke en drit. Men plutselig klarnet det opp, og folk fikk endelig lagt ut mystory av utsikten. Det ble forøvrig her og litt romantisk stemning med Titanicposen. Turen ned var det mange slitne og såre knær, så da var det deilig å komme ned til Patchellhytta, hvor det fort ble smelt opp en digg betasuppe og brus(som Tor-Erik hadde båret hele turen). Vi hadde en kort oppsummering av dagen, før Tor-Erik kom i køddehumør og dro på med noen grove vitser–>god s. Alle slokna relativt tidlig, etter en lang og fin dag. 

Guttastemning på toppen av Slæggen

 

Vi sto opp til nydelig himmel fredag morgon (med nice morgensang). Da vi kom ned fra Slæggen, var cowboyen Kjetil på vei med rykende fersk tomatosuppo. Vi stoppet innom hotell Union der folk drakk dyr kaffe og lapper. Vi syklet tilbake til Ørsta, hvor det til alles glede var lasagne på menyen. Etter at 3.verdenskrig nesten brøt ut da 3 adventuraklasser kom hjem fra tur og skulle dusje, ble det en luuung kveld med film n chill. 

Det har vært en super tur, og to fine første uker i Ørsta. Klassen er x-tremt bra, så dette blir et x-tremt bra år. 

 

Simon har og mekken ei litta film fra turen med noen bøse droneshoots. Enjoy!!!<3

Chættes! :*****

-Frida & Sondre

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.