Fra juv til klippe

Fredag 12 oktober: Fethiye-Kas

Frukost. Tidleg avreise mot Kas. På vegen skal vi først stoppe å besøke Saklikent Gorge. Ein time vandring opp og ned eit fantastisk juv. Vidare transport til Kaputas Beach. Flottaste stranda i verda? Her skal vi hoppe/stupe frå klipper og ta eit bad før vi reiser til Kas. Innsjekking på Oreo Hotell. Guida tur i byen og felles middag. Info om dykkekurs og vidare lesing i dykkeboka.

Hopp og hei leverpostei!

Dagen i dag har vært en spennende dag med mye vannrelaterte aktiviteter. Vi startet dagen med nok en busstur med granatepledeling, Faruks forelesninger og soving. Første stopp var i Saklikent Gorge, her fikk vi vite at vi skulle gå opp og ned et fantastisk juv. Inne i dette juvet fikk jeg en følelse av å være en del av «127 timer» og «Titanic» på samme tid. Juvvandringen falt i smak hos de fleste, selv om noen var mer opptatt av å se på fjellveggene og planlegge neste klatrerute, så tror jeg vi hadde det gøy alle mann.

Mens jeg så ned på vann, så Nikolai opp på fjellveggene med store øyne!
Ida Johanne, Sigurd og Staurhild som vandrer i juv. PS. Staurhild har amputert litt idag, men hun er veldig blid.
Hvem har vel ikke alltid drømt om å dusje i en foss?

Så kom vi til det jeg likte best med denne dagen, nemlig BADESTRAND! Kaputas Beach levde opp til alles forventning med turkist vann, høye klipper og nydelig sandbunn. Her koste vi oss i mange timer med klippestuping/hopping, dykking, soling og plasking. (Her var det også noen som brukte tiden sin til klatring – til min store forundring).

Her har vi Sara som koser seg under vann.
Ekstremlærer Joar som stuper fra klippe.

Etter stranden tok bussen oss videre til Kaş. Her skjekket vi inn på Oreo hotell med svømmebasseng og blomsterterrasser. På Oreo hotell satt broren til Sigurd (les bloggen hans!) og ventet på oss, det var nesten som å se en episode av «Tore på sporet» med familiegjenforening på høyt nivå.

Vegard og Sigurd ved middagen.

Mens en ny kom til ekstremsportklassen måtte en annen dra, og det var vår kjære bussjåfør som har kjørt oss rundt og løftet bagasje helt siden vi ankom Tyrkia. Vi sier Tesekkuler(takk) og farvel til han, og løfter blikket fremover mot nye dybder (dykkekurs) her i Kaş de neste dagene

Stor klem KOSEFISK/THEA

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.