Juleball og boller

Hoe-Hoe-Hoe                          Uke 50 2017

Det er nu søndag morgen, og vi er så sykt hangover fra all Monkholmen i går, fordi det var nemlig tidenes juleball. Men vi skal prøve å huske og fortelle hva vi har gjort denne uken. 😛 

 

Mandag: Etter valgfag mandag morra, ble det en slags spontantur til Melshornet. Det hadde snødd hele søndag natt, og vi kunne ikke la skiene stå i skiboden. Vi kjørte opp og spiste lunch i bussen. På veien ble det en liten pause, da en sjefsløk fra Volda bestemte seg for å rygge i en rundkjøring rett i bilen til Sara. Dette førte til at vi fikk en times venting i bilen hvor Bønna var DJ, dette førte selvsagt til stor partystemning og oppvisning fra Bønna sjæl. RT stemning faktisk. Men da vi endelig fikk på oss skiene, var det en supertur. Snowboarderne gikk på bena, og hadde en tøff tur opp, men alle koste seg på vei ned i masse PUDDER!!! Det var dårlig sikt, men alt i alt så var nedturen en opptur.

 

 

 

Tirsdag: Siden det hadde snødd like mye mandag også, ble det nok en topptur denne dagen til klassens glede. Denne turen gikk til toppen rett bak skolen, nemlig Vallahornet. Her var ikke bilulykker noen fare da vi har ski-in ski-out fra skolen til denne toppen, noe som er unikt for Møre folkehøgskole. God stemning på denne turen også i blå himmel og minst like mye pudder som dagen før! det var skredfare 3 denne dagen. Da turen til toppen gikk gjennom en terrengfelle fra eventuelle skred fra Nivane, stoppet vi underveis og gjorde nøye vurderinger ang sikkerheten til turen. Tor- Erik konkluderte at det var trygt og vi fortsatte til toppen. i dag hadde vi hele dagen med klassen og fikk derfor også nøt en deilig lunsj i sola på vei opp. Assistent Tobias hadde i dag morgensamling om skating og viste en skatefilm på kvelden som de fleste digga, spesielt siden vi har vært en del i skatehallen i H-O-V-D-E-B-Y-G-D-A. Det var digg å slappe av med en film etter en hard dag.

 

 

 

 

 

 

 

Onsdag: Etter to dagers toppturstreak, var det mange såre lår, så Toremann hadde planlagt et rolig opplegg. Vi Chillan max med noen bra skifilmer for å hype oss opp videre i sesongen. Vi hadde og en samling da vi evaluerte toppturene fra dagene før og forventninger for sesongen. Klassen konkluderte med at det var supernice å gå toppturer, og vi er superhypet for sesongen videre, da det egentlig ikke pleier å være snø i Ørsta i desember en gang. Det var en rolig dag videre. Da vi trodde uken ikke kunne bli bedre, sto premieren av Star Wars The Last Jedi  for tur, og mange fra skolen dro dit å så sammen på Ørsta Kino. Da filmen var ferdig, og vi var allerede i stjerneverden, var meteorstormen Gemenidene på sitt mest intense den natten. Så noen dro ut på et jorde å se på stjerneskudd, og andre overnattet i Gapahuken under åpen himmel. Det var stjerneklart og supernice, men litt kaldt. 

Torsdag: Torsdag var vår gode venn Ernst tilbake med siste del av foredraget om hvordan leve et godt liv med fokus på psykisk helse. Det falt i smak hos de fleste, og det ble på nytt fler bra diskusjoner og kommentarer. Men før dette var det kåring av Ekstremsportklassens mest ekstreme. Dette gikk ut på å løpe forteste mulig inn i en kjukkas, med lukkede øyne. Var skumlere enn man skulle tro, og de som var sjukest i hode vant; Niri og Martin. Etter lunch var det romvask, som mange brukte til en topptur eller kveldskjøring i Volda Alpintsenter (Halv pris for heiskort ÅLØ).

 

Tøff

 

Litt mindre tøff, men tøff

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fredag: Fredag var det valgfag, og forberedelser til Juleballet lørdag. 

Lørdag: BALL SO HARD MFcks GONNA FIND ME. Ballet sto endelig for dør, og dagen gikk mest til chilling og pynting før fotografering kl 16:00. Det var superdigg julemiddag med både ribbe og pinnekjøtt, og syke mengder Monkholm. Under middagen var det tid for taler, og ingen andre en Bønna sjæl holdt damenes tale, som ga mye latter. Elin holdt guttas tale sammen med Sara(B&M), de imponerte! Senere ble det pardans i gymsalen, etterfulgt med noen innslag og kåringer. X-klassen stakk selvsagt av med noen seiere, som årets sveis(bønna) og ballets dronning Sara. Alle var super deilige og sexy. Alt i alt en kjempehyggelig kveld. Her er noen av de beste bildene: 

 

Gutta da Gætts/Boysa/Guttakrutt/Gutan/gutane/allegutar/kødden guttastemning

Jentene

Søndag: En rolig dag for de fleste, mens andre valgte å gå på topptur. Chillern kylling til middag, før det var VM finale i håndball som mange så på. Mange ble litt i overkant engasjerte og skuffa da Norge tapte. 😛 Etter kvelds var det siste gave i hemmelig Nissevenn, og alle fikk avslørt hvem sin venn var. 

 

-Silje og Sondre :****

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.