Jul inne, jul ute, jul i hjertet, jul i sinnet

Hopp og hei leverpostei

Nå er vi godt inne i Desember, som er en fin og hyggelig måned. På skolen pågår julepyntekonkurranse, seriemorderlek og basket. Ukens største utfordring har for min del vært å forflytte seg fra annekset til frokostsalen og tilbake, i sterk redsel for å fryse fast på veien. For de som lurer (Mamma og Pappa) så har vi ikke snø enda, det er bare veldig veldig kaldt.

Bilete

Denne uken har vi vært på to veldig flotte fjellturer, der vi besøkte en seter den ene dagen og en fjelltopp den andre dagen. Vi besteg Sandhornet på sine 993 m.o.h. og fikk en fantastisk utsikt fra toppen.

Bilete

De andre dagene har vi brukt på bursdagsfeiring, basket(igjen), film, skismøringskurs, gymsal og frysing. Bilete

Lørdag var det juleverksted da vi kunne velge mellom pepperkakehus, julegodteri, telysmaling, julekort, kreativ gruppe, toving og strikking. Dette juleverkstedet var veldig morsomt, selv om jeg bare rakk to poster i løpet av hele dagen. Meste parten av min lørdag ble brukt til å male telys. Dette var så morsomt, at jeg tror jeg har funnet en ny hobby. Bilete

Her ser dere Sara med telysportrett . (hilsen stolt kunstner)

Så alle blogglesere, hvis dere en kveld i Desember tenker:

1. Jeg kjeder meg

2. Jeg har ikke penger til julegaver

3. Jeg trenger en hobby

Så er svaret for dere: Begynn å mal telys.

Bilete

 

ps. Neste uke skal vi endelig bade i svømmehallen!!!!

Storklem KonnerudThea

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.