Januar

Hei bloggen.

Lenge siden sist. Juleferie fløy hus forbi og det samme gjorde bloggen. Men nå skal vi prøve å ta igjen det tapte.

Etter ferien har det skjedd litt av hvert her på skolen. Vi kom tilbake etter ferien til grønne plener her på Sunnmøre. Snøen lot seg fortsatt vente på seg. Søndag 12. Januar dro noen utålmodige elever på jakt etter snø. Selv om det var litt lite snø og ski måtte bæres første delen av turen, så fant de champagnepudder på Fingeren.

Vi bestemte oss for å ta turen ut til Stadt siden det knapt var vinter her. Der fikk vi prøve oss 3 dager på surfebrettet. En smule kaldt, men alle viste et voldsomt pågangsmot. Vi bodde på Stadt Surfing i Hoddevika. Et sjarmerende lite sted ute i havgapet. Dette var også den siste uka vi hadde Daniel med oss. Han bestemte seg for å slutte på jakt etter kjærleiken.

Det har også vært blandaballveke, hvor klassene har blandet seg og danna nye klasser. Disse nye klassene var Adventura Ski, Adventura Idrett, Animasjon, Forming, og Kina. Klassene gjorde mye forskjellig blant annet Toppturer, trene på treningssenter, lage stopmotionfilmer, tove liggeunderlag og lære å lage sushi.

Vi har også kommet igang med kajakktreninga i basseng. Dag 1 ble brukt til å bli komfortabel over, og under vann i kajakk, og diverse kameratredningsmetoder. Dag 2 fikk elevene bryne seg på eskimo-rulle.

 

Dette var en kort oppsummering av det som har skjedd etter jul.

TLDR; Venter fortsatt på snøen

Osman

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.