Jakten på snøen, ep. 1 xD

Siden snøen fortsatt lar vente på seg her i Ørsta og de berømte Sunnmørsalpene fortsatt mangler det hvite gullet, tok vi turen vår kjære lærers heimstad; Voss. Vi ble lovet snøfylte gater i downtown Voss og uante mengder pudder på fjellet, men nok en gang ble vi skuffa. Det var like lite snø der som i Ørsta, men inne i Myrkdalen var forholdene brukbare. Selvom det riktignok ikke var to og en halv meter som vi ble lovet, var det mer enn bra nok for å teste ut skiferdighetene våre.

Vi var så heldige å få bo på Voss Fhs, der vi ble godt mottatt av elever og lærere. Skolen var mye eldre enn Møre og bygningene lå mye mer spredt. Det var meningen at alle skulle sove på golvet i en musikksal, men siden noen hadde bekjente på skolen klarte de å komme unna snorkesalen. Maten på skolen var helt ok, den største forskjellen fra Møre var at de hadde ordentlig fersk brød!

I Myrkdalen så fikk vi kjøre mye fritt. De som ikke hadde stått på ski på en stund, eller ikke i det hele tatt, fikk litt spesialopplæring av Joar. Den andre dagen i bakken fikk Joar satt opp en storslalåmløype der alle fikk trene på teknikken sin. Ellers ble det mer frikjøring og lek resten av tida. Torsdag vendte vi nesa hjemover og returnerte til Ø-town. Siden det har vært frihelg har mange benyttet anledningen til å reise på hyttetur eller brukt penger i Ålesund.

Peace out fra Snorre og SofieMyrkdalen 1 Myrkdalen 2 Myrkdalen 3 Myrkdalen 4

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.