Hyttetur og juleball!

Hei bloggeeen!

Denne uka har vært fylt med mye forskjellig. På mandag tok flesteparten av klassens elever skia på ryggen og gikk oppover mot Gapahuken for å teste utstyr. Desverre var begge av ukens bloggere syke, og fikk derfor ikke vært med på tur.  En glad gjeng gikk oppover med ski eller snowboard, men Severin tok sykkelen fatt.

På vei opp mot Gapahuken
På vei opp mot Gapahuken

 

Tirsdag var det på tide å ta en tur i klatersiloen igjen. Klassen ble delt opp i to, som vanlig, der en del var i siloen mens den andre hadde aktivitet i gymsalen. Mange har begynt å blitt flinke på å klatre, og flere har også tatt topptaukort. Det vil si at de kan sikre på topptau. Helene er en grisegira på klatring, og gir alltid motiverende ord. «Du er bedre enn veggen!» I gymsalen gikk det i lightning og sirkeltrening.

15354269_10157885464470525_766524665_o
Helene i klatreveggen

 

Onsdag var det klart for en liten hyttetur inn i Grøndalen, der vi skulle sove på Røde Kors-hytta. Med gammelt skiutstyr og mye ulltøy pakket i sekken dro vi avsted. Det var som vanlig god stemning i minibussen på vei dit, med Jøtul vandrede i midtgangen. Turen var en våt fornøyelse, da det regnet hele dagen, men det satte ikke en stopper for x-elevenes gode humør og skilek.

Her går det unna, Gunnar
Her går det unna, Gunnar

Hytta var liten, men koselig. Det var ikke innlagt vann, så derfor hentet vi vann i bekken.

 

I tillegg snakker vi utedo, dette var Blogger-Henrik ikke så fan av… «Det var ikke lås på doen heller! Jeg måtte rope når jeg hørte at noen kom!» Selv om plassen var minimal, satt det ikke noen stopper for hyttekosen. Her snakker vi Monopol, kortspill og sjokolade i store mengder!

Dealing mellom Henrik og Severin. Henrik vant selvfølgelig!

Flere (Henrik og Simon) ble også ganske trøtte etter dagens aktiviteter, og sank godt ned i soffan da hytta hadde blitt god og varm.

Torsdag morgen var det på tide for hjemreise, en trøtt gjeng stod (for sent) opp, og begynte å vaske seg ut av hytta. Ute regnet det fortsatt, så vi kjappet oss inn i minibussen. Kathrine fant med en gang komfen i setet.

Vell hjemme på Møre var vi møtt med ukens faste romvask, til alles glede…

Gjennom hele uken har vi forberedt oss på juleballet, så mesteparten av fredagen gikk bort til forberedelse og øving. Noen av oss sang i kor, mens hele klassen arbeidet hardt for at vår underholdning skulle bli den beste. Det ble den desverre ikke, men den ble ikke så verst den heller!

På lørdag var den store dagen kommet, og mange av jentene begynte tidlig å gjøre seg klar til kvelden. Vi byttet ut joggebukser og treningstights med dress og kjoler. «Det var ikke kjolene som gjorde det rart… Det var sminken» kommenterer Blogger-Henrik. Dette er også CoolGirl Olaug (dodraugen) enig i. Henrik hadde fått seg en skikkelig fin date, Tuva, som også vant årets latter. «Vi lo mye» sier Henrik fornøyd. I løpet av kvelden hadde elever flere taler, der Severin var med på Damenes tale, og Kristina hold Herrenes tale sammen med Tuva. I damenes tale ble blant annet Olaug og Caroline sammenlignet med fasaner. Super stat, «Det var dritgøy» synes Blogger-Henrik. Klassene stilte med flere underholdnings innslag, der x-klassen tok en moderne vri på juleevangeliet. Her var både lærer Tor-Erik og Jøtul, rånere og Håkon som Jesusbarnet involver.

Innsalget ble godt mo

ttatt av medelever og lærere. Resten av kvelden gikk med på dansing, der Blogger-Henrik måtte tørrtrene litt på gangen med Tuva før han gikk ut på dansegulvet. Blogger-Olaug synes han var flink til å danse, men var veldig konsentrert. I løpet av kvelden ble flere av x-klassens elever vinnere av kåringer, Peter vant Årets Drøbak (selv om han er fra Trondheim), Jonas vant Kveldens beste kledde, Christopher (stopher) vant Årets dårlige taper, Mats vant Årets moroklump og Severin-Suveren ble kåret til Konge over MøreFHS!

 

Snx neste uke <33333

Sjallabais!

xoxo Blogger-Henrik og CoolGirl Olaug (dodraugen)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.