Uke 49 – Heftige temperaturer

Mandag:

Idag stod vi opp ganske tidleg, før vi reiste med minibussen mot Hoddevika. Vi fekk sjå ein vakker soloppgang mens vi tok feriga over fra Volda til Lauvstad. Isteden for vår kjære assistent Naod, var Ådne med oss denne gangen. Det var ganske fint å ha med Ådne på akkurat denne turen, ettersom han er ganske god til å surfe. Vi ankom Hoddevika rundt klokka 13 og kom oss ut i vatnet med surfebrett og våtdrakt klokka 1430. Bølgene var fine og mange klarte å catche dei. Etter ei god stund i vatnet, gjekk me opp for å ete middag. Taco stod på menyen idag, og dette falt i smak.

Tirsdag:

Da var det klart for dag 2 med surf og gjengen var småtrøtt, men giret. I dag var bølgene litt vanskeligere å catche enn mandagen, men det var fortsatt supergøy. I tolvtiden gikk vi opp for en liten lunsjpause. Senere dro noen ut igjen for en ses nr. 2, mens resten hjalp til med pizzaforberedelser med pizzaovn og deig. Da alle var kommet opp av vannet, ferdig for dagen, dro vi i gang en en hard arbeidsøkt med pizzabaking. Denne smarte pizzaideen fikk vi av Bali-klassen, som hadde vært og prøvd den ut to uker i forveien. Da måtte vi selv prøve ut denne steinovnen, noe som ble en stor suksess!!!!!!!

Onsdag:

Siste dag med surf på noen måneder stod nå for tur. Vi måtte gjøre oss klar for å dra allerede før vi dro ut for å surfe, siden det kom en klasse fra Sunnmøre FHS etter oss. Bølgene var Vedlig kraftige og store idag. Dette gjorde det utfordrende for noen av oss å komme seg ut i vannet igjen, etter å ha blitt skylt på land etter forsøk på ein catch av en bølge. Selv om det var utfordrende idag, var humøret på topp, for det meste. Vi gikk opp av annet ganske ulikt denne dagen, ettersom at folk ble kalde og slitne på ulik tid. Når vi kom opp igjen hadde vi ikke så god tid, så nå var det bare å kaste seg i dusjen og hive i seg mat, før vi begynte å rydde og vaske etter oss i stua og på kjøkkenet.

Torsdag:

Idag hadde vi en dag i klatrehallen med lek og moro, der vi prøvde oss på ulike buldreløyper. Der fikk alle utfordret seg og vi hadde en liten buldrekonkurranse. Den gikk ut på å klare forskjellige løyper, som Jakob N vant.

Fredag:

Idag hadde vi valgfag med resten av skolen. Eg hadde «Mat med Haibiao» (Oline), mens Jacob FN hadde «Kampsport med våpen» og «massasje». Vi vil gjerne understreke at vi er fornøyde med valgfagene på skolen.

Lørdag:

Formiddagen og frem mot klokken 16 handlet dagen om forberedelser til juleball. Da skulle rom pyntes, mat lages og vi skulle pyntes. I 16tiden startet de første med å ta bilder og kvelden var offisielt i gang. Klokken 18 var det klart for mat, der vi fikk servert pinnekjøtt og ribbe. Under middagen var det forskjellige innslag med taler og diverse, blant annet en flott tale til guttene, skrevet av Oline og Maria fra Bali.

Åke vant prisen for skolens kjekkeste, vi er veldig stolte!!<3

Etter middag var det tid for show. Priser skulle deles ut og alle klassene skulle bidra med underholdning. De andre klassene hadde laget gøye og morsomme innslag, mens vi gikk en annen retning og hadde lesing av hyggelige dikt rettet mot de andre klassene. Dette ble derimot godt tatt imot av publikumet vårt. Etter underholdningen starter vi rolig med polonese, før vi gikk over til pardans som sving og vals, som etter hvert endte i «Klikka-disko» med Tor-Erik. Da var det rave party på scenen med blinkende lys og dunkdunk-musikk. Det var ikke før halv fem på morgenen de siste ga seg på dansegulvet, som er nye rekord (beste kullet ever).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.