FRÅ VÅGE TIL VIND

MERHABA

Da var vår andre dag i varmere strøk forbi, og vi et steg nærmere å bli vassekte ekstremister som har lært Tyrkia og kjenne. Vi skal prøve ut mange forskjellige aktiviteter, og først ut er vindsurfing. Som dere kanskje har sett har vi prøvd oss på surfing før, men i dag skulle vi virkelig utfordre oss: vi gikk fra våge til vind. Dette bydde på nye utfordringer der vi skulle heise seil og kontrollere vinden, istedet for å treffe bølgene. Vi startet fra scratch og lærte først å heise masten vår. Idag var det flotte nybegynnerforhold, det vil med andre ord si en laber bris fra nord, men alle hadde godt mot og etter en liten pause ble brisen til en friskt pust som satte fart i seilene. 

Alle kom seg opp på brettet, men det å komme seg dit man ville skulle vise seg å bli en litt større utfordring. Vi var så spredt på sjøen at man skulle tro vi oppholdte oss i Alicante og ikke i Tyrkia. Vi var bokstavelig talt spredt med vinden, men da dagen var omme hadde alle mer eller mindre kontroll over seilet.

Ellers idag har vi hatt litt fri til ymse aktiviteter som volleyball, slappe av i solen eller å surfe mer. En annen gladnyhet er at Staurhild har fått seg en ny kropp. Hun er så god som ny, og litt til: hun har nemlig fått seg lenger stokk! Heia 

INSHALLAH, om Gud ønsker så blogges vi snart! <3lig hilsen Joh og Staurhild

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.