Onsdag 10.10 – Fra Pamukkale til Dalyan

Torsdag 11 oktober: Dalyan

Frukost. Køyretur til Dalyan. Ca. 4 timer.  Dalyan er kjend for blå kreps, skilpadder, flotte skogar og strender. Organisert båttur. Lunch på eigehand. Felles middag(BBQ) på kvelden. Vidare lesing i dykkeboka.

 

Hei bloggen!

Dagen startet grytidlig på et lite og veldig koselig hotell i Pamukkale. kl 07.00 var det nemlig frokost for gjengen fra Ørsta. Etter en runde liten rund med granatepleslang, var det en fire timer lang busstur til Dalyan som stod på planen. Dalyan er kjent for sine blå krabber og store skilpadder. selv om ikke VI fikk sett så veldig mye av det, så er det sikkert mer av begge deler en det vi fikk inntrykk av.

Bilete
I Dalyan ventet nok et herlig hotell og ventet på oss, dette bildet her er tatt i fra restauranten på hotellet. I fjellveggen i bakgrunn ser vi flere tusen år gamle gravplasser som er litt mer gjennomførte en de vi vanligvis ser.

Dagens høydepunkt var kanskje en noe lengre båttur på elva som går forbi Dalyan. Her fikk de fleste et par korte glimt av noen skilpadder og alle fikk se den berømt blå krabba!

Bilete

On the boat!

Når vi hadde kjørt et stykke oppover elva gikk vi i land får å se nærmere på en vannvittig nydelig strand! Her benyttet noen anledningen til å få badet litt, mens andre samlet steiner eller plaget lynraske småkrabber.

I morra blir det paragliding!!
En STOR takk til blogger Toorsa!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.