Forberedelse til linjetur

Denne uka har vi i Ekstremsportklassen drevet med forbredelser til Tyrkiatur.
Mandagsmorgen startet med valgfag.  Etter lunsj fikk vi programmet for Tyrkia-turen, dette gjorde at vi alle ble skikkelig gira på reisen. Vi begynnte også med innføring i klatring. Dette som en del av at vi skulle ta brattkort denne uken, slik at vi alle trygt kan sikre når vi skal klatre i Tyrkia. På ettermiddagen fikk vi besøk av representanter fra X2 festivalen, norges største ekstremsportfestival på vinterstid. De snakket om surfekonkuransen «x-wave»  som skal avholdes i november, der vi skal hjelpe til som frivilige.Hele opplegget virket veldig seriøst og vi gleder oss stort til november.
På tirsdag hadde hele klassen instruksjon i klatring  og øving til brattkortprøve i gymsalen. Der lærte vi å sikre på best mulig måte. Etter lunsj fikk noen av elevene reise til Volda og ta brattkort. Samtidig hadde vår kjære assistent Nils hinderløype med resten av klassen i gymsalen. Tung økt!
Onsdag ble klassen delt i to grupper.  Den ene gruppa hadde aktiviteter i gymsalen med ullike stafetter, akrobatikk og den beryktede minuttklubben, som gikk ut på å løpe en 250 meter lang oppoverbakke på under ett minutt. Det ble rene syrefesten… Den andre gruppa  dro til klatresiloen i Volda for å fullføre brattkortprøven.
IMG_5634
Olav i en vill spagat på vei opp til toppen av klatreveggen. 
Torsdag hadde Nils fått ansvar for å trene oss litt, så da bestemte han seg for at vi skulle på sykkeltur tur- retur flyplassen (10 km). Så fortsatte treningsøkta i skogen der Nils hadde laget en hinderløype for oss. Der hadde vi en heftig intervalløkt som tok pusten fra oss alle. Var en del syting og smerte da vi løp, men alle var godt fornøyd med økta da vi var ferdig.
IMG_5630
John Arne i farta i Nils´ville naturhinderløype. 
Lørdag kveld hadde elevene i Sør-Amerikaklassen ansvaret for å lage elevkveld. De valgte temaet Disney og hadde laget morsom underholdning. Nesten alle elevene hadde kledd seg ut som kjente og kjære disneyfigurer.
IMG_5629
Klassen´s kostymer på elevkvelden med Disney-tema. 
Sunniva og Håkon.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.