Et dypdykk i historien

16.10.12

Program for dagen:

Frukost. Siste dag med dykking. Lunch på eigehand ved ledig tid. Avtal med instruktør. Pakking og rydding av rom på kvelden.

Da var siste dag med dykking her i Kaş kommet for PADI Open water studentene. Spente og forhåpningsfulle møtte vi opp tidlig på båten som vanlig for å gjøre klart utstyret og komme i gang. Jeg tror vi alle så mye spennende under vann, spesielt vi som hadde to dykk. Vi fikk nemlig dykke ned til et flyvrak fra 2. verdenskrig! Ikke nok med dette, så vi en Eagle Ray (rokke), som visst nok er et sjeldent syn på denne tiden.

Spennende å se innsiden av flyvraket

Dagen utspilte seg en smule annerledes for elevene som tok Advanced eller ikke valgte å ta Open water kurset. De hadde frie aktiviteter, og fylte tiden med bl.a. å jobbe med brunfargen på Kaputaş Beach, bade eller sykle og gå litt rundt i området.

Kaputaş Beach, som er kåret til en av verdens vakreste strender

Da kvelden senket seg og det var tid for middag, samlet klassen seg rundt bordet på en koselig restaurant i sentrum. Vi fikk også selskap av to av våre flinke dykkerinstruktører, Emre og Fezz. Etter mat, sto  byvandring, shopping eller vannpipe på menyen til de fleste, slik at siste dag i Kaş fikk en rolig og fin avslutning.

Klar for mat
Frida, Sigurd og Ida Johanne sammen med dykkerinstruktørene Emre og Fezz

Med dykkerlappen i boks og kofferten pakket går turen videre til Olympos, hvor vi skal klatre, bo i trehytter og spise vegetarmat. Vi gleder oss!

 

Nydelig utsikt over byen fra hotellrommet på Oreo hotell. Takk for denne gang, Kaş!

Kos og klem, Ingvild

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.