Enda en snøfri uke på Sunnmøre

Denne uka har vi hatt nok en aktiv uke med ganske mye aktivitet. Mandagen bød på styrketrening i gymsalen med Åsmund og de fleste var gode og slitne etterpå. På tirsdag bar det til svømmehallen etter lunsj for at vi igjen skulle få prøve oss på eskimorulla. I motsetning til forrige gang var det flere som fikk det til og det begynte å løsne for de fleste. Vi fikk også prøvd oss på å droppe fra 3m med kajakken, noe som var veldig artig.

«Hopping» fra 3m med kajakk
Alle jobber i par for å hjelpe hverandre med eskimorulla

Etter mye planlegging fra Joar og Åsmund sin side, var det duket for Ivar Aasen Invitational på onsdag. Det eneste vi fikk vite før start, var at vi måtte pakke en sekk med våtdrakt, drikke, førstehjelpssaker og kniv, og at vi skulle gjennomføre en mestringsløype rundt i Ørstas gater og stier. Vi ble blitt delt inn i lag, to og to, og fikk utdelt kart hvor de ulike postene stod beskrevet. Løypa bød på utfordringer av ulike slag; logikk, styrke utholdenhet og kreativitet. Vi måtte blant annet lage vår egen pil og bue av materialer vi fant rundt oss, noe som dessverre endte med at Anders ble sendt på legevakta og måtte lappes sammen. Vi fikk også bryne oss på kartlesing, noe som viste seg å være litt vanskelig for noen,(Marianne og Silje kom i mål en time etter det første laget og rakk såvidt middag).  Ellers møtte vi på utfordringer som eggkasting,  kryssing av en strid elv, bæring og padling av kajakk. Det var mange slitne elever som omsider karet seg over målstreken etter å ha løpt rundt i over to timer. Sofie og Andreas stakk av med den gjeve seieren foran Oda og Espen på andreplass, og Katarina, Vilde og Amil på tredje plass. Alt i alt var det en veldig vellykket dag med mye moro.

Vi står klare på startstreken før mestringsløypa
Skyting med hjemmelaget pil og bue

Ettersom mestringsløypa krevde mye energi fra oss, spilte vi volleyball på torsdagen. Fredag, var det ikke så mye som skjedde, klassen var splittet, siden vi hadde valgfag.

Lørdag startet vi dagen med å ha seminar med vår fantastiske lærer, Joar. Temaet for seminaret var rørsleglede. Det hele startet med teori før vi ble delt opp i 6 grupper som skulle rundt på forskjellige poster. På de ulike postene fikk vi utdelt litt utstyr som vi skulle bruke til å finne på en lek. Deretter gikk vi fra post til post og prøvde ut de forskjellige lekene som var  blitt laget av gruppene før, og prøvde å videreutvikle ideene. Vi ble utfordret til å se muligheter i de små tingene rundt oss, og det var morsomt å få satt våre kreative evner i sving. På kvelden hadde Sør-Amerikaklassen stelt i stand en heidundranes elevkveld der temaet var jungelen, og de fleste hadde kledd seg ut etter temaet. Det var en veldig vellykket kveld, med artig underholdning.

Søndagen ble brukt til mye forskjellig; soving, fjelltur, volleyball i gymsalen, padling og klatring.

 

Det var alt for denne gang!

-Håkon Andreas og Ingrid

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.