En uke med variasjon <3

Hei og hopp, ny uke, ny blogg.

Det er de kuleste kidsa fra Bergen og Hallingdal (Ål) som skal underholde dere i dag. 

Mandag startet vi retten og sletten med å springe for livet, ikke vårt men noen fattige kinesiske barn sitt.  Kinaklassen arrangerte håpskoleløpet som er en tradisjon her, vi deltok såklart. 🙂 ikke bare deltok vi, 3 av girlsa i klassen tok ny  verdensrekord i håpskolesløpe på damesiden. Stor aplaus til TUVA, SINA OG VILDE!!!!!! hurra.  Alle fikk diplom og det er vi fornøyd med, hipp hipp hurra.

Tirsdag tok vi på oss fjellskoene og gikk til Peru. Neida, tok med oss Peru. Eller, elevene i Peruklassen da… Turen gikk til Lisjetinden (1239 moh). Det var en fin tur i solskinn, og med bålkos. Alle fikk beskjed om å ta med nisten i aliminiumsfolie, ikke alle skjønte at det var mulighet for å lage ostesmørbrød selvom vi skulle tenne bål. jaja, alle fikk marsmellows hvertfall. Noen heldige turgåere fikk pizza etter turen, det satt vi pris på <3 <3 

Onsdag gikk vi gjennom klatreteori, vi lærte oss blandt annet sikring, knuting, sæling  og sikkerhet. vi hadde også konkuranse i å være mest sikker, noe som Marlene var best i. ( Tuva er ikke enig). Tor Erik satt igang en liten filmsnutt om klatring(no shit) #sikkerhet

Torsdag Klatring igjen og tabata/styrkeøkt som SilYEEE kjørte i gang. Med støle bein etter treningsøkten kom en gelégjeng inn til pardans. VI lærte polka, swing, polynese og vals. dette er lurt å kunne til juleballet og når vi skal være med i Skal Vi Danse.  

Fredag var det valgfag, da gjorde gjengen litt av hvert. Noen bokset, skatet, strikket, tovet, lagde mat, var på DJ-kurs og sirkeltrening osv. Vi (Tuva og Sunniva) bokset og skatet, så ikke ypp dere med oss, for å si det sånn! På kvelden dro quizgruppen i gang med quiz for hele skulen. Det var spørsmål om universet, geografi og sport hånd i hånd med boller og god stemning.

Lørdag feiret vi at Desember er kommet med stort juleverksted. Vi fikk slippe fri vår kreativitet og lagde julekort, tovet hjerter, pepperkaker og pepperkakehus og pepperkakepynting. Noen begynte å pynte hverandre istedenfor pepperkakene. Til lunsj hadde vi risengrynsgrøt med mandel i og 3 heldige vinnere stakk av med en marsipangris hver, Gratulerer så mye fra oss! På kvelden ble vi invitert i bursdagsbesøk til Baliklassen. Vi kledde oss ut som klovner, pinãta,  far og datter og mor og datter og snop. vi fikk boller, kake og brus og koste og gløgg ihjel. 

Søndag = chilledag, neida. Noen dro og surfet, andre klatret, noen trente, noen spilte volleyball mens noen få tok dagen med ro. Tuva booket tv-stuen hele dagen og stengte døren for å se på kvinner 10 km klassisk (Johaug vann)(Johaug er tilbake)(Johaug er maskin)#forbilde #jernkvinnen #loveuJohaug og menn 15 km klassisk (Tønseth vann), singel mix stafett skiskyting (Norge vann) #elskpåNorge + mix stafett skiskyting(det prater vi ikke om). (Mye ski på Tuva i dag, om du ikke skjønte det)

Ellers er det god jule-S med juletrær, julemusikk, julefilmer, julebrus, julegodis, julekalendere på tv, risengrynsgraut ( 10- kroners marked på Bunnpris til de som ikke vet det) og hemmelige nissevenner. 

Hilsen frå din hemmelige nissevenn Tuva og Sunniva <3 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.