En hilsen fra havets bunn

Hello! Nå er tre av fire uker på Bali over, og det er på tide å gi dere en update på alt det sjuke vi har opplevd den siste uka. Enjoy!

På mandag var klassen delt i to, én gruppe var på en sinnsyk sykkeltur ned fjellet, mens resten av oss var å catcha sjuke green waves en siste gang på Kuta Beach. Sykkelgruppa hadde det skikkelig fett, og alle så ut som de hadde vært i krigen når de kom hjem (just look at Vilde). For surfegjengen startet dagen kl 6 med en syrefest av en yoga før en rolig økt med SUP stod for tur. Deretter var det rett fra SUP og videre til Kuta for å surfe på stranden en siste gang før hele gjengen skal ut på rev. Dagen ble avsluttet med deilig middag og dykkefilm (<333), og tirsdagen så ganske lik ut når gruppene switcha aktiviet.

Onsdag var det tid for WATERBOM, Hannes store høydepunkt her på Bali. Waterbom er kåret til Asias beste badeland, og alle fikk sluppet ut sitt indre barn. Noen valgte å chille og tæne ved bassenget, mens andre gunna på i de store skliene  Noen fikk testa sine nye surfeskills Flow Rider, det endte med en mild nakkesleng for samtlige, MEN det var gøy da!! En digg dag ble avsluttet med en digg middag nede på stranda, hvor oddsen slo til atter en gang.

På torsdag var det surfing på Baby Reef! Det var mindre bølger her enn i Kuta, men de fleste klarte å ta flere egne bølger og T-bone fikk noen fete droneshots av gjengen. Etter surf dro gjengen til Garuda wisnu, en av verdens største statuer! Der var det full fotoshoot med turistene og ekstremsportklassen ble fort en turistattraksjon.

Hvor er bølga Henrik???

Fredag startet med en litt mer behagelig yogaøkt enn tidligere i uka. Deretter dro vi på vår siste surf med Ripcurl i Sanur. Det var mindre bølger den dagen, men folk hadde det fett likevel, og catcha mange waves (shaka). Etter surfen dro en gjeng på Amplitude Pumptrack. Gjengen fikk pumpa syre inn i legger og lår og armer og alt som er, men likevel ble vi knust i talent av (nesten) alle kidsa som var der. På vei hjem var det maccern og karaokefest i bilen med DJ T-bone.

Etter å ha brukt et par timer på dykkevideoer og teori hver dag hele uken (WOHO) var det endelig klart for dykking på lørdag hos Bali Diving (shoutout, anbefales #ad). Vi var fordelt på fire grupper, og dagen besto av teori, eksamen og ekstrem dykking i *trommevirvel* BASSENG <3 Det var testing av utstyr og våre egne ferdigheter til å puste under vann. Bassenget var bare to meter dypt, så mange var ganske spente på hvordan dette skulle gå i åpent hav.

MEN det gikk skikkelig bra med alle! Søndag dro vi til Tulamben og hadde våre to aller første dykk. Kun 25 meter utenfor stranden ligger vraket av USAT Liberty, et amerikansk skip som ble angrepet under andre verdenskrig, som nå har blitt til et av verdens fineste dykkesteder. Det var som om vi var i Nemo og fikk til og med hilse på Dory og et par skilpadder. Selv om dette var en helt surrealistisk og fantastisk opplevelse for alle som deltok, fikk vi oss også en liten realitysjekk. Man kunne se døde koraller ligge strødd langs sandbunnen og en skilpadde som spiste en plastflaske til middag </3 #sortersøppel

De som ikke var med på dykking, har brukt disse dagene på å oppleve både Bali og øyene rundt. Lørdag tok de båten over til Gili Island sammen med noen fra Friluftsliv Bali, og snorklet og loka rundt. Søndag var de i en annen bike park enn den vi har vært i tidligere, og det var skikkelig fett det også!

Gleder oss til den siste uka her, stor Baliklem fra Synne og Eivind <333

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.