En fullpakka uke!

Hei igjen!

Denne uken har vi hatt en ganske vanlig uke, med valgfag og linjefag.  Men uka har blitt ganske godt preget av  mye seminarjobbing for alle. Mandagen startet med nye valgfag og etter lunsj var det plikter på programmet. Startet med verdivask av hele huset, deretter var det rett ut å rake aka feie løv (sitat Christopher). Det var voldsomme mengder løv som skulle rakes i hauger,  lempes på henger og kjøres til søppeldynga. På kvelden var det klart for ekstravalgfag med danseløven Jørn, som lærte oss litt av hvert når det kommer til pardans.

 

Tirsdag ble en dag i gymsalen med Tor- Erik. Startet med en innføring i klatring, der vi lærte å bruke klatreutstyr og hvordan vi skal sikre hverandre. Denne dagne fikk vi fri til å ordne til seminaret, og fordi vi skulle ha undervisning på søndag.

 

Onsdag  hadde Tor-Erik og Mats satt sammen en skikkelig morsom hardøkt til oss, med ulike stafettleker. Vi kan trygt si at denne økta satt godt i beina i mange dager etterpå. Etter lunsjen fikk vi utdelt et evalueringsskjema angående Bali turen som vi skulle fylle ut for T-Bone og Rektor Martin. ‘

Torsdag var det full gjennomgang av seminaret, hvor alle gikk igjennom det de hadde forbered til lørdagen. Ble en liten generalprøve med tilbakemeldinger fra Tor-Erik. Vi avsluttet med en aldri så liten smakebit på Christopher og Håkon sin post med nasi goreng og mie goreng, før vi skulle gjennom den ukentlige romvasken.

Fredag var det igjen klart for valgfag. Det er veldig forskjellig hva vi har valgt denne dagne. Alt fra strikking og knutekunst til ballspill med ass, matlaging og klatring i siloen i Volda.  Alt i alt er fredagen en rolig start på helgen.

Lørdagen ENDELIG klart for ekstremsportklassen sitt seminar om turen vår til BALIIII!!! vi hadde valgt å legge opp seminaret slik at klassene ble delt i grupper og skulle forflytte seg fra post til post. Vi var ca 2 stk per post som tok for seg ulike deler/høydepunkter med turen vår. Dette var blant annet dykking, surfing, matlaging, sykling, vår tur, kultur osv. Alt i alt virket det som vi fikk gode tilbakemeldinger og at resten av klassene var fornøyde. Vi synes det var morsomt å fortelle og vise hva vi hadde opplevd og prøvde å skape mest mulig balistemning på de ulike postene våre.

15225157_1269793743079813_803003725_o 15227849_1362677007105251_96323062_n

Lørdagskvelden ble fylt med fantastisk god underholdning på elevkvelden til Sør- Amerika! de har øvd lenge og det ga resultater på scenen. Spesielt møre folkehøgskole på 5 min. Ekstremsportklassen stilte sporty opp med diverse kostymer, noen bedre enn andre… Noe som gjorde at Magnus, Maren, Kathrine, Peter og Henrik gikk av med seier i kostymekonkurransen, utkledd som Josef og Maria og de tre vise menn.

Søndagen ble en kald fornøyelse. Vi dro til Flø i ullsteinsvik for å se på noen norske surfere. Tobias og Mats kastet seg også ut i bølgene og imponerte med et par bølger i all tangen. Det var fine omgivelser og store bølger. Selv om det ble kaldt å stå på stranda fant vi på ulike morroheter som holdt oss varme, knuemor, bryting og cheerleading ble godt brukt.

 

 

Smask og Klem xoxo

Christopher og Helene

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.