Ekstrem skolestart 2020

Heia bloggen!✨????‍♀️

Nå er den nye ekstremsportsklassen godt i gang med et smuuud år ass. Første uka har vært ekstrem??

Skolen startet med et pang av en solnedgang, på et et fjell som vi skal gå opp gang på gang. Med vind i håret ble vi kalde på låret, men det ble en fin start på året. Torsdag vi begynte å pakke, da tok vi med en takke. Vi skulle på en ukes tur, og Tor-Erik hadde mye gøy på lur?

Første dag tok vi bussen til Orreneset, det tok tid for Tor-Erik kan ikke lese. Da vi kom fram bar det ut på en dam. I hver vår kajakk vi satt, helt til vi i vannet datt. Vannet var kaldt og vi frøs, men heldigvis ble ingen livløs. På kvelden lagde vi wrap, mens Tor-Erik nynnet på WAP.

Lørdag ble konkurransedag for oss, om en stratosplate vi skulle sloss. Vi spilte volleyball, kubb og sprang, og med lappelek ble dagen lang. På kvelden kom takka fram, og svelene ble skikkelig nam?Karoline glemte alt av spill, men med kort og ligretto ble kvelden likevel chill.

På søndag var det klart for Dalmannshornet, noe alle tok på kornet. Alle jentene var flettet, og det ble god stemning da tåka lettet. Jævlig fin tur.

Da var det mandag, og vi skulle videre. På grunn av dårlig vær måtte vi dra tidligere. I sidelengs regn og brutale vindkast, gikk vi mot Patchellhytta i en voldsom hast. Våte og kalde satt vi foran peisen, helt til vi kjente varmen i fleisen. Ute regnet det flere meter, mens vi var inne og lekte poteter. Uten mat som metter, ble det lenge med to netter. Det var god S i gjengen, så det ble en ekstra gåtur i samme slengen. Førstehjelpskurs hadde vi på kvelden, det kom kom godt med da vi møtte smellen. For når vi neste dag gikk, fikk Karoline en vrikk, det var lowkey sick?Helikopteret kom i hui og hast, for å redde Karoline som satt fast. Gruppa holdt humøret oppe, selv om regnet ikke ville stoppe. Karoline ble flydd til Ålesund, det var synd? Fra Urke hoppet vi på skyssbåten, det var rene yachten. Turen innover Hjørundfjorden var rå, på grunn av all naturen vi (ikke) så? I Bjørke bodde vi i brakker, som faktisk var ganske vakker. Bading og badstu gjorde oppholdet bra, vi var ikke forberedt på et slik et spa.

Vi våknet til snøkledde topper, og kledde raskt våre kropper. For til Oddeklova skulle vi, men vi måtte gli, fordi vi manglet ski. På toppen var det stupbratt, Tor-Erik fikk nesten fnatt. Instabilde måtte Tiril ha, uansett hvilke sjanser hun måtte ta.

Fredag vi dro tilbake, til hjemmet på internatet. Da ble det vasking av alt tøy, det var ikke sånn veldig gøy. etter en fantastisk tur, hadde ikke lenger Tor-Erik noe på lur. Når kvelden var på hell, dro vi med Tor-Erik på Shell. Vi ragget rundt i Ørsta city, med bilen til Tiril, som var skikkelig shitty.

Første uke har vært ekstremt smuud. Tanken på det kommende året gir oss gåsehud.

X-sport out??

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.