De siste dagene, Istanbul

Vi tok innenriksfly fra Kayseri til Istanbul søndag formiddag og sjekket inn på hotellet der vi fikk oss en positiv overraskelse; store, varme rom med kjøkken, ordentlige dyner på sengene, og til og med boblebad på badet. Etter innsjekk dro vi ut for å spise lunsj og endte opp på Bambi Cafe der all maten badet i fett, nam! Etterpå viste Faruk oss litt rundt, og pekte ut de viktigste stedene(shoppinggata), og en del av oss endte opp der for å sondere terrenget før morgendagen. 

Mandagen begynte med en guidet tur opp til Hagia Sofia og den blå moskeen, og etterpå en liten tur ned i vannsystemet under byen. Etterpå fikk vi fri fram til middag og de aller fleste benyttet anledningen til å gå på shopping. Dagen ble avsluttet med en hyggelig felles middag der flere, under tvang fra Faruk, måtte holde en liten tale om turen.

I dag stod vi opp tidlig for å rekke en tur innom en sportsbutikk på vei til flyplassen for å kjøpe klatreutstyr. Da vi kom fram viste det seg at det ikke åpnet før om en time og da vi omsider kom inn i butikken var utvalget ganske skuffende, men folk fikk da handlet både det ene og det andre til en svært billig penge. Så bar det hjemover og vi landet omsider på Gardemoen etter en fantastisk tur med mange morsomme opplevelser, som sent vil glemmes. Likevel skal det bli godt å komme tilbake til den norske hverdagen, og bytte ut loffen med grovbrød og melk.

Tyrkia out fra Ingrid og Snorre

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.