Cappadocia – The Shire

Heia bloggen!! De siste fire dagene har vi syklet rundt om i hele cappadocia. Det er veldig fint her, og en av dagene syklet vi til «sunset point», der stien gikk langs kanten på grand canyon – turkish version. Der gikk det Rett Ned på den ene siden! Vi har tryna, hoppa og punktert alt for mye.

3 5 2 1

Men noe av det mest minneverdige fra Cappadocia var den såkalte vennskapskampen mellom våre vikinger og de kortvokste, tyrkiske fengselsfuglene. Etter to minutter av kampen (og en økende amper stemning) fikk Stølen et realt flykick rett i hofta av den berusede 40åringen på smurfelaget. Vennskapskampen var dermed glemt og det brøt ut i full krig på 7-erbanen. Det var ikke lenger viktig hvem som vant kampen, så lenge man klarte å komme seg ut av banen i live. Til slutt var det nå hobbitene som stakk av med seieren…..

4

Etter å ha lagt fra oss de vonde minnene om kampen og levert inn syklene, var det på tide å se hvor sjefssmurfen Faruk (guiden vår) bor. Han tok med seg hele klassen + lærere hjem til mor, bestemor, far, bestefar, søster og niese, som alle bodde i det samme huset. Vi ble godt mottatt og servert 3-retters middag på gulvet. Etterpå ble vi avbildet sammen med familien, de ville nemlig gjerne ha bilde av disse kjempene fra Norge.

7

Veien gikk så videre til Istanbul, kun en times flytur unna. Da var det bare en aktivitet som gjensto; shopping!!

6Kiss Gøggs og Låååm

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.