Bryter tausheten om uke 48?

Vi statet uka med det årlige håpskoleløpet. X-sportklassen hadde sefølgelig beste løpetid med Stjin og Mina som hadde hele 77 og 67 runder.?

Linjeaktiviteten resten av uken var klatring. Med god hjelp fra klassens allerede eksisterende klatremuser og Tor-Erik, fikk alle tatt topptaukortet, som første steg mot brattkortet.

På torsdagen hadde vi sesongens første tur på ski. Med fylte minibusser tok vi turen til skisenteret i Volda og fikk testet nye og gamle ski i barnebakken. Kanskje ikke den mest ekstreme bakken, men en fin start for å komme i gang og sprite opp noen rustne skiferdigheter. Verdt å nevne er klassens Nederlender som kun har stått på ski en gang før, Stijn, gønna no dumme bakker med imponerende fart og teknikk til aldri å ha stått noe før.

På lørdag hadde Fairtrade seminar på skolen, vi lærte om bærekraft og hvilke valg vi gjør i butikken kan hjelpe bønder som dyrker råvarer som bananer, kakao, kaffe og sukker. Vi ble delt inn i grupper på tvers av klassene og ble gitt oppgaver som å finne fairtradeprodukter i forskjellige butikker, lage quiz og lage kake med fairtrade-produkter. (Snikskryt på tampen, Møre FHS er en Fairtrade skole)

Animasjonsklassen hadde elevkveld. temaet var tidsreise, det ble mange gøyale kostymer og en vellykket kveld.

sees neste uke for en ny blog?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.