Blogg 15/12-2013

Kjære bloggen.

En uke har gått siden sist, og iløpet av denne uken har vi lært mye nytt og fått utfordret oss selv endel.

Mandag

På mandag dro Joar oss opp i skogen, hvor vi skulle lære oss å lage bål i snøen, noe som er litt mer utfordrende enn de fleste hadde regnet med. Etter par forsøk fikk de fleste det til ved bruk av sammarbeid i grupper. Dette er noe vi skal ha mer inviduell trening på senere. Etter vi hadde lært oss å lage bål, tok Joar oss med videre inn i skogen der vi skulle ha en lek. Leken gikk ut på å gå gjennom en hinderløype med binn for øynene ved hjelp av en stum ledsaker bak deg til guide. Dette viste seg å bli en ganske morsom lek, på grunn av litt mangel på retningssans og misforståelser av tegn.

Tirsdag

På tirsdag var det skiaktiviteter for første gang denne sesongen. Denne annledningen brukte vi til å dra bort til skianlegget (som desverre var stengt) for å lage skihopp og hinderløype, langrenn var også ett alternativ. Alle som skulle hoppe bidro bra til å lage ett stort og fint hopp, slik at vi kunne utfordre egenskaper litt. Her prøvde de fleste seg på 180 og 360. Etter de fleste begynte å gå litt lei av å hoppe, fant vi en rail fra skitrekket som vi bærte opp, slik at folk fikk prøvd det også. De fleste av oss tok seg en litt tidlig og veldig lang lunsj pause, mens noen i klassen sto nesten uten pause.

Onsdag

På onsdag ble det jogge tur i snø og gjørme, over bekker og elver. Før vi dro inn til svømmehalen i Volda. I svømmehalen skulle vi lære oss livberging, noe som var veldig nytt for omtrent alle, men etter litt trening fikk de fleste det til. Etter livberging fikk vi leke oss litt på stupebrett, 3-meteren og 5-meteren. Joar gikk rundt og hjalp de som ville ta backflip og de som ville lære seg å stupe, Ellers så gikk resten bare fritt rundt og gjorde det de ville.

Torsdag

På torsdag var det mer livredningstrening på lur. Der vi lærte oss å spjelke bein og lage båre i skogen. Noe som de fleste fikk til. Så var det romrydding og valgfag som vanlig resten av dagen.

 

Fredag og lørdag

Fredag og lørdag var det forbredning til det store juleballet som skulle innta lørdag kveld. Alle på skolen var indelt i forskjellige grupper til å hjelpe med forbredelsene slik at vi skulle få ett utrolig bra ball.

BALLET

Når endelig ballet inntraff var finstasen og glad humøret på plass. Ballet begynte med en god middag med pinnekjøtt, ribbe og alkoholfri øl. Der ble vi også sittende vedsiden av partneren vi skulle ha for resten av kvelden. Under middagen var det gode taler og mye snakk.

En stund etter middagen, så var det underholdning. Det var utrolig bra innslag fra de forskjellige klassene, inkludert lærene. Vi hadde også ett morsomt innslag framført av Nils og Åsmund, noe internt hentet fra elevkvelden vår. Under ser du bilde av dem i aksjon.

1499536_10151808648711003_516902073_n

Etter underholdningen var ferdig var det dansing, noe som var overraskende morsomt selv uten alkohol. Det viste seg å være mange danse talenter på skolen.

1507580_10151808655511003_1424001525_n

Ballet pågikk til langt på natt og de siste personene gikk til sengs i rundt 5 tiden på natten.

Søndag

CHILL! Og desverre rydding etter ballet….

Blogg av Daniel og Stølen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.