Blandaball og fjorårstreff

Denne uken har vært en ganske annerledes uke her på Møre. Vi har nemlig hatt blandaballuke der alle elevene har byttet linjer for en uke. Vi kunne velge mellom linjene ski, idrett, kina, forming og animasjon. I tillegg har det vært fjorårstreff i helgen, der alle elevene fra i fjor ble gjenforent og fikk tilbrakt helgen sammen med hverandre, sine gamle lærere og oss nye elever.

Det er fortsatt fantastisk lite snø her på Sunnmøre, men skilinjen fant likevel noen snøflekker de fikk brukt skiene sine på. De har både lært skiteknikk, gått to solfylte toppturer, hatt skileker og gått langrenn. Ekstremsportelevene Åsmund og Petter var to av de som gikk på skilinjen og de har lagd en video som demonstrerer litt hva de har holdt på med denne uken:

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=9AmDOAkEBXQ&w=420&h=315]

Formingsklassen har derimot kost seg denne uken med symaskin og toving og de har produsert store mengder ullvotter, vesker, sitteunderlag, tøfler og ikke minst vindvotter. Alt med god kvalitet og sjarmerende design.

Bilete
Utstilling av det de har lagd
Bilete
Det skal visstnok ha vært like koselig som det ser ut som på bildet

På idrettslinjen har de stort sett bare trent, men de har heldigvis gjort det på en variert og gøy måte. De har både vært inne og ute, i gymsal og i treningsstudio. De har nådd nye høyder med høydehopp, presset grenser i badminton, vært ekstreme med frisbee og sparket, dunket og kastet diverse type baller. De har også svettet seg gjennom spinning, styrketrening og corebar (det er litt usikkert hva det egentlig er, men det er visstnok tung, men kjempekjekk trening).

Bilete
Den såkalte «corebaren». (Tatt fra google)

De som valgte kina-linjen denne uken fikk naturlig nok lært en del om Kina, i tillegg fikk de drikke kinesisk te, se kinesisk film, lagd vårruller og spilt kinesiske spill. En spennende og interessant uke for dem alle. De fikk også vite hva navnet deres betydde på kinesisk, noe som ganske interessant ettersom de fleste sine navn hadde flotte, adelige og positive betydninger, mens navnet Sara betydde «salat».

Bilete
Skage, Daniel, Sara (salat) og Marita koser seg med kinesiske spill.

Vi som valgte animasjonslinjen fikk prøve å lage forskjellige typer filmer, noe vi syns var gøy. Et av hovedpoengene med animasjon er at man gjør noe som ikke lever levende, for eksempel en dukke eller en lampe. Vi lærte derfor fort at når det kommer til animasjonsfilm er det bare fantasien som setter grenser, noe man kunne se på filmresultatene. Her under er en av stop-motion filmene som ble lagd på blandaballsuken, lagd av Sondre, Markus, Ola og jeg som blogger, Tuva. Den er relativt sær, men som sagt; bare fantasien setter grenser når det kommer til animasjonsfilm.

Når blandaballuken var over begynte årstreffet, noe som var veldig koselig. Lørdagskveld var det staselig middag for alle sammen, både gamle elever, nye elever og lærere. På kvelden var det mye underholdning, småfilmer og sketsjer i gymsalen, der alle klassene hadde bidratt med sitt. En fin helg etter en finfin uke. Hilsen Tuva.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.