Bjorliuka <3<3

Denne uka har vi vært på Bjorli!!!!#klikkaskrt. Vi startet mandagen med å møte hver vår deltaker, som vi skulle følge rundt resten av uka, de som ikke hadde deltaker å følge forberedte aktivitetsposten sin. Målet med uka var å aktivisere og utfordre personer med behov for spesiell tilretteleggelse. Rafting, zip-line, hundekjøring, balanseline, langrenn, alpint, aking, turer og forskjellige småleker som frisbee og bueskyting var aktivitetene deltakerne våre skulle bryne seg på! Det første møte mellom oss og deltakere var veldig spennende og litt smånervøst, men etter dans og underholdning på åpningsseremonien, var stemningen i taket. #kjørda

På kvelden var det duket for underholdning og disco, hvor danseferdighetene til ekstremsport ble utfordret av ivrige deltakere. ????

Tirsdag og Onsdag fikk deltakerne prøve seg på alt av aktiviteter og målet vårt var å pushe grensene og gjøre de bittelitt mer ekstreme. ? Vi ble godt kjent med deltakerne på de to dagene, og gleden og energien de spredte rundt seg av det lille vi gjorde for de ga oss veldig mye. ?  På kveldene var det disco og underholdning av idrettstudentene fra Volda?‍♂️?‍♀️ og våre finske venner. (ja vi har venner) ?????????.

På torsdag var det duket for årets begivenhet, aka Bjorli Open aka OL kan gå og legge seg. Det var fire prestisjetunge øvelser som sto på agendaen, det var dette deltagerne hadde øvd mot i hele år, hele forrige år, hele livet. I den første øvelsen var det sprinterne som skulle testes. Kort løype langrenn var konkurransen, stemningen rundt om i løypa fikk kollen til å høres ut som en begravelse. #klikkorama #heiadesomvinnerbuksafullavpenger

Neste øvelse var for de mer seige, utholdende utøverne våre. Langrenn laaaang løype (300 meter) var den neste konkurransen. Her var det blodsmak i munn og kriging til siste slutt. Igjen var publikum on point og heiet frem utøverne våre. 

Tredje øvelse fikk Kitzbühel til å virke som en barnebakke, for da var det duket for utfor konkurransen på Bjorli. Utøverne våre satte nasjonalhelter som Aksel Lund Svindal, Kjetil Jansrud, Thomas Roaldseth og Eirik Finseth (#stavrunk) i skyggen, for ingen av de har vel gullmedalje i Paralympics??? Men det hadde en av våre deltakere! 

Siste øvelse var aking, noe som gjorde snowracerboyza gira. Halvveis i barnebakken satte utøverne utfor i hundre og helvette nedover. Snowraycerboyz and girls (ikke noe diskriminering her nei) ble proud. 

Konkurransene var over og utrolig nok kom ALLE på førsteplass. Diplom, medalje og viktigst av alt sjokomelk ble utdelt. Det ble pølsefest og god stemning etterpå. På kvelden var det disco og tid for å si farvel til deltakerne våre som vi hadde blitt veldig glade i ??? 

Fredagen kom vi tilbake til skolen og klikka vær. Bikini og speedoen ble tatt i bruk og heftige rødfarger ble delt ut. Helga kom og på lørdagen var det det Body and Mind seminar, hvor de fortalte om den kule studieturen de hadde hatt. På kvelden dro de fleste til en brygge for å grille og kose seg litt (vi måtte sove ute 😉 ). Søndagen var det uvanlig klein stemning og siste innspurt av skolesøking. Noen heldige få var også i god nok form til å gå på topptur i baris. Sykt bra uke!!

 

 

xoxo ? Sigrid og ? Niri ???   

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.