Bali uke numero 2

Hellaisen bloggen!!!

Mandagen begynte sykehuset og ta god form, med Bali-belly bonanza og feber. 

På mandags morgning startet dagen med syre musikk og hyped stemning på vei opp til soka bike park(skrrrt skrrrrrtt). Stemningen i bilen la sine preg gjennom sykkelløypene, selv med litt knall og fall. men det var ikke bare sykkelgruppen som hadde hyped stemning. For den andre gruppen startet dagen med en svett yoga og så videre til en deilig surf på Kuta. Selv med litt stive armer og bein satt det seg ikke preg på stemningen når gruppen reiste videre til wake parken. Det store anlegget fikk utfordret alle og en hver, hvor vi fikk prøvd ut en rekke med forskjellige ski og brett. Det ble en del faceplant og noen gode truserøsk.

Tirsdagen startet med et svett besøk til Lempuyang tempel hvor vi dro sammen med Bali-klassen. Vi gikk slitne og kleine opp til instagramspottet som skulle resultere i noen kule shots til feeden. Det ble ikke noe av når vi fant ut at det var et køsystem med flere timer i ventetid. Mange mobiler kom frem i forsøket på å fange skjønnheten til det vakre tempelet, men ble fort værende som utkast. Dagen fortsatte videre til det vi alle hadde gledet oss til. ikke så mye swing-swans og bumpity-skrrts som vi hadde håpet på, men det var nå «i hvert fall» fin utsikt. Det var race fra «ends to dones»(inside joke-start til slutt), så vi gønna og det var topp stemning.

Onsdagen og torsdagen var også gruppedelt, med aktivitet switch på gruppene. Sykkelgruppa fikk igjen øvd inn sine salto evner, der alle i gjennomsnitt hadde ca 2-3 fall hver. Det var kule, men utfordrende løyper så det var godt med smell innad i gruppa. Det var en sår og sliten, men positiv gjeng så smila var fortsatt klistra på. Surfegjengen kom klare til beatchen, men nådde ikke helt shaka faktor. de fleste var gira og klare, men vanskelige forhold gjorde at mange slet litt i forsøket på litt god surf. Vi surfet på Sanur, med digre forhold og et par turer i vaskemaskinen. vi hadde det gøy og kosa oss likevel. 

Fredagen dro vi først til Kemunuh hvor vi hadde en fotokonkuranse innad i klassen. Det var hovedsakelig et fossefall som objekt, men med litt kreativitet og moro var det mye rart som kom ut av konkurransen. Mye rare påfunn og ideer, så det ble mye bra øyeblikk og bilder, her er noen av de:

Så dro vi til Ubud, hvor vi var på «monkey forest» og senere et stort lokalt prutemarked, hvor vi fort fikk pruta ned noen 100 tusen.

Lørdag- sykkel og surf igjen (wohooo) 🙂 

Søndagen var dag en med dykkekurs, og alle var litt stressa over den beryktede «eksamenen-testen». Gjennom hele uka så har alle måttet se 4-5t med et langsomt øvemateriale med dykke prepp, der vi måtte forberede oss til den skriftlige testen av dykkeopplegget. Testen ble et gruppearbeid,og alle bestod. Alle klarte også de praktiske øvelsene i bassenget og eivind holdt det varmt;) Vi har også funnet ut at yoga på kveldstid er meget avslappende, ettersom flere lå igjen på gulvet etter økten var ferdig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.