Bali blogg numero 1

Da er crewet endelig landa i landet med de store bølgene og den ville trafikken. Ankomsten på Bali var 7 på kvelden tirsdag, over tjue timer etter avreise fra Gardemoen. Trøtte som vi var blei det ikke mye mer enn litt fôr, så var det rett i loppekassa.

Dag 1: Vi startet første dagen med en tempeltur med syk utsikt og grådige aper. Toppen av spenningskurven var da Maria sin splitter nye telefon ble tæsja av en spenstig ape. Tross all dysterhet og mangel av håp ble mobilen til slutt innhentet og gjenforent med sin eier. Med livet knapt i behold dura vi av gårde fra tempelet for å smake på verdens dyreste kaffe, aka. Dritekaffe, laget på bønner som har vært gjennom fordøyelsessystemet til noen vaskebjørn-lignende vesner. Som de profesjonelle kaffekritikerene vi er kan vi melde at kaffen var 7 av 10. Dagen ble avslutta med rolig volleyball i kåken til Bali-klassen

Dag 2: Dag to var 100% dedikert til en guida sykkeltur over de balinesiske rismarker. Det var en sykt bra tur, mye kult å se på og smake på. Turen var langvarig og endte med et middelmådig bad i havet.

Dag 3: Det er ingenting bedre klokken 8 om morgenen enn en hardcore yogaøkt i 30 grader. Men det var nødvendig for å løsne opp kroppen til første sørfetime hos RipCurl surfeskole. Det var en fet opplevelse, ettersom alle klarte å komme seg opp på brettet, shaka faktor 9. Surfen ble etterfulgt av en deilig utflukt til Uluwatu, der vi chilla på stranden og spiste middag i solnedgangen mens vi så ut over alle surferne

Dag 4 og 5: Selv om klassens samhold er over all fatning var det likevel nødvendig med en splittelse. Halvparten av klassen testet down-hill løypene i fjellene. Der ble det fart og stemning, samt knall og fall. Meget sykehus. Den andre, og teitere, halvpart hadde vannaktiviteter som hovedfokus. Stand Up Paddleboard (SUP) og surfing på agendaen. Surfen ble tatt til nye høyder nå som alle fikk prøve seg på svære bølger. Avslutningen på det hele var en heftig ride i pump-tracken på Amplitude skatepark. Dag fem byttet gruppene aktiviteter.

PS: Uka hadde også er par høydepunkt i Christian og Johannes bursdager.

Klemmer og kyss fra Johanne og Tobias

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.