Bali Beaches!!!!!!!!!

mandag 17.10.16!

Omg stikke t bali!
Mandag startet med en trøtt gjeng på Gardermoen, alle var gira, spesielt Severin som var klar for 4uker med Paradise Hotel. T-Bone har nettopp fått seg ny GoPro og tok raskt på seg rollen som papparazzi. Ca 5 filmer og 13 runder poker senere ankom vi Bangkok, en sliten gjeng på tur. fikk heldigvis litt sovetid på flyplassen før siste etappe mot Bali!

DCIM101GOPROGOPR1256.JPG

DCIM101GOPROGOPR1288.JPG

Tirsdag 18.10.16

Tirsdag ettermiddag ankom vi Villaen vår. På Bali er det varmt. På dagens agenda sto det lite, etter en lang og slitsom reise tok det ikke lang tid før alle tok kvelden. Skulle tross alt opp klokka 5 neste dag. Villaen var over alle forventninger og kan sammenlignes med paradise hotel, med rom som Venus, Vallhall og Solo.

Onsdag 19.10.16

Som nevnt startet frokosten klokka 5, og alle var utrolig nok uthvilt. Med Dj7 rundt frokostbordet, var stemningen allerede satt! 19 eventyrlystne, bleike, gira x-sportelever var klare for å hitte wavesa, vi skulle surfe! Forventningene var høye imotsetning til surfeskillsa, men gøy var det alikevell. Toby har tilbragt store deler av barndommen sin i Hoddevika, og dette vistes tydelig!

Torsdag 20.10.16

Nå er vi delt inn i grupper! noen skal sykle og noen skal suppe! og med suppe mener vi Stand Up Padling! Mr.Bali aka hulken aka rektor aka Martin kjørte suppe gruppa til jimbaran Beach for en heftig opplæring i Stående Padling. Opplæringen var kanskje ikke gjennomført nok for alle, Tone :* …

Sykkelgruppa ble stekt. Har seg sånn at sola ikke forsvinner selv om vind er tilstedet. sett bort ifra det, var det en eventyrlig reise gjennom risåkerene med nydelig utsikt og strålende mennesker. møtte på noen barn som lærte seg og steile på sykkel så Severin fikset litt opplæring, uviten om at ett av barna allerede var utlært.

mr-bali
Dette er Mr. Bali

Fredag 21.10.16

Idag var lik igår bare at gruppene byttet om. Suppegruppa chilla i sola og da opplæringen var ferdig stakk noen til Claudias for en deilig full-body-massage

Sykkelturen idag var fylt med action og spenning! Tok ikke mange minuttene før Olaug fløy over styret og Maren hadde valget mellom veggen, Olaug eller elva. Etter mye om og men, kjørte Maren på med en tur i elva for litt avkjøling. H-kon presterte å ryke sykkelkjedet ikke bare én, men hele 2 ganger. heldigvis var sykkelen til Olaug  til disposisjon så dagen var reddet.

Lørdag 22.10.16

Tid for surfing igjen! gjengen lærte eskimorulle, som vil si å rulle i vannet før bølgen. det var også tid for å begi seg ut på greenwavesa (altså di store bølgene). klassen har hatt stor forbedring bare etter en surfetime tidligere. sliter fortsatt litt med blikket, men begynner å komme seg. T-bone forsøkte å myrde Mats, og sendte brettet i hodet til Mats.

Etter surfetimen stakk noen nok en gang til Claudias for massage mens resten gikk til stranda for litt bading og volleyball.

Søndag 23.10.16

Dagen startet klokken 6 til litt morgengymnastikk. En liten joggetur til sportssenteret til Mr.Bali aka hulken aka rektor aka Martin for å spille fotball og volleyball. dette gikk hardt for seg! Kristina endte opp med ett blått øye, men dere skulle sett han andre! etter en god lunsj og dårlig tid sto surfing på lista. Vi skal egentlig ha lært å svinge nå, men dette var vanskelig, så ingen kan i grunn svinge noe særlig.

XOXO MÆD.S SNIMON

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.