Ayeeah – nå er vi i uke 3 – hehe

Hei allesammen! <3<3<3<3

Dette er siste uke med mobil, penger, varm dusj og ikke minst KJØTT!!! Uka startet som vanlig med valgfag som yoga (jaja), skating (yo), origami (tjatja) og volleyball (smashorama). Etter valgfaget stod skredlære for tur, hvor Bjørnar, vår lokale helt stod for læringen.

 

Tirsdag gikk vi opp mot gapahuken for å teste ut sendemottakeren i ulike skredscenarioer. Klassen ble delt opp i tre grupper hvor to av gruppene holdt på med skredscenarioer, mens en gruppe jobbet med å bygge tidenes heftigste lunsj-bål-borg-greie ever!!!! Alle «skredtatte» ble funnet på under 15 minutter og Toremann var mektig imponert over klassens ferdigheter. Skiføret var ikke det beste denne dagen, men så bortskjemt som vi har blitt på føret, var det på tide med litt utfordringer og etter litt knall og fall kom alle seg ned.

 

Onsdag var vi i gymsalen hvor vi varmet opp med zumba, som danseløven Marit Moen stod for. Hoftebevegelsene til klassen var noe ufullstendig, men innsatsen var upåklagelig. Det ble også innebandy, kanonball, fotball og stafetter (med bring sally up straff).  Etter mat kunne vi velge mellom klatring i siloen, hvor enkelte fikk tatt topptau-kort, og skating. På kvelden var det skredseminar på høyskolen i Volda, hvor Bjørnar snakket om Røde Kors og viktigheten med skredlære. 

 

Endelig kom våtdraktene våre og etter å ha sjekket bølgevarslet gikk turen på Torsdag til Flø hvor vi fikk teste de norske bølgene for første gang. Ikke alle var i vannet, men shaka stemningen var likevel på topp.??

Vi skulle være tilbake til lunsj, men det gikk altså ikke og vår kjære Martine kjempet en intens kamp mot klokka, som skulle rekke flyet heim til Oslo for å se REVY! (Ved hjelp av et forsinket fly, rakk hun det). Ettermiddagen gikk til rydding av rom og klubben. Klubben var som vanlig god s og vi gossa oss.

 

Fredag var det valgfag som skating (yo), strikking (gjesp), yoga (jaja), kortfilm (chillern), litt om Asia (chingchang) og ikke minst asiatisk (namnamnam-diggorama) matlaging med Haibiao pus. Noen tok seg turen til Melshornet på kvelden, mens andre tok livet maks med ro (lov det også).

Seminaret på lørdag handlet om sivil- ulydighet hvor Marit (ikke vår danseløve) var foredragsholder.  By the way, taco til kvelds (DIIIIIIIGGGG). Søndagen gjorde folk mye forskjellig, som blant annet surf, klatring og langrenn. Nå skal pc og skjerm bort og vi ser frem til en lavforbruksuke som vegetarianere (å gud hjelp oss- tulla-frilynt), med bare kaldt vann (å herregud- prank) og null teknologi. Peisestua skal igjen gjenoppstå. ??

 
 
 
XoXo kremen av kremen, creme de la creme Edvard ??og Sigrid.??
 

 

18.10.2017 10:59

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.