Årets siste blogg… :( Jeg kan ikke tro det, kan du?

Ja folkens, dette er altså det siste blogginnlegget til ekstremsportklassen 2017-2018. Ja, det er trist, veldig trist 🙁

Vi har hatt et helt sjukt år med utrolige opplevelser, mye kødding og masse nye vennskap. Vi håper du som har lest denne bloggen i løpet av året har blitt overbevist om at et år på Møre Folkehøgskule er noe av det sjukeste man kan oppleve. 

Uka startet som vanlig med et brak når kinaklassen skulle ha seminar. Det var som vanlig poster plassert rundt på skolen som vi måtte innom i løpet av dagen. Det var te-seremoni, Japan -t-bane-simulator, kaligrafi, morgengymnastik og masse masse mer! Det hele avsluttet med en video fra turen, over en time lang, men verdt det :’) 

 

En annen god nyhet var at vår kjære Edvard ble tildelt kjøkkentjeneste!

Dette skapte fryd blant elevene i klassen og vi feiret til langt på natt. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ettersom det var 1.mai dagen etterpå stakk noen til Hovdevatnet og overnattet, andre til Kyrkjestenen og noen trampolina. 

 

Ble ei litta pils i solnedgangen, men det er lov! Overnattet ute og hadde O i promille ved ankomst av skolen, smækk så sittern, og da er du god.

 

 

Da var det egentlig en fridag for mange, men som vi alle vet kan du aldri ta en fridag på Fhs! Da får du dårlig samvittighet 😉 Noen kastet frisbee og andre skatet, men hvem bryr seg om det når frisbee is life. Her står Atle i elva etter at han kastet frisbeen dit med vilje for å få best mulig vinkel på kurven. Smart Atle! Rykter om at noen padla i elva også, kult!

Noen sjuke elever, Martine, Niri, Silje og Edvard (3 av de er stipp? Tilfeldig?) arrangerte OL på skolen. Det ble helt galskap. Hinderløype, kahoot, aerodynamisk-etellerannet, ninja, zipzappidyboing, og mye annet kødd. Bra stemning!

 

 

 

Så var det skoleårets nest siste onsdag, men skoleårets siste topptur! Turen gikk opp til 1542 moh til Skårasalen. Overskyet vær lurte de fleste til å droppe solbriller og solkrem, så denne turen bydde ikke bare gode minner og passering av tidenes største snøskred, men også solbrente fjes. På vei ned fikk vi en god blanding av drittføre, luggeføre og perf føre og vi avsluttet med skia på sekken ned mot Hjørundfjorden. Der ble vi plukket opp av Daniel med båt. Vi ble fraktet til nydelige Trandal hvor det ble servert en helt fantastisk hjorteburger. Visste du at eple er godt på burger? Nei? Ja? Uansett så burde du sjekke ut denne episoden av Der ingen skulle tru at nokon kunne bu om Daniel og Ivonne som bor i Trandal. Shoutout til Trandal!

 

Trykk på bildet for å se flere 😉

 

Torsdagen tilbringte vi hjemme hos sjefen sjæl aka Toremann aka kokken. Han diska opp med sistnevnte episoden av #DISTANKB. Flott gjensyn med vår bror Daniel der. Vi snakket også om gårsdagen og alle var enige om at denne såkalte overgangsturen hvor man starter et sted og ender opp på et annet sted (med tidenes beste burger) var supahnice.

Etter 9 mnd sammen skulle man jo tro at vi kjente hverandre 110%. Men vi hadde en lappelek der alle skulle skrive en unknown fact om seg selv og så skulle mr.Moen gjette hvilken lapp som tilhørte hvem. Gjett hvor mange han klarte uten å lese videre……….. Han klarte 1. Visste du at Martin har vært med på Norske Talenter? Og visste du at Aleksander aldri har smakt leverpostei? Og visste du at Silje har vunnet mot en olympisk mester i badminton? Dette visste ikke vår kjære lærer. Resten av dagen gikk til romvask. Sike! Det var ikke vaskesjekk, så nope. Men vi øvde til underholndingen på laurdag då. 

Vi kjørte på med generalprøve på fredagen og Marit Zumba Moen var som en stolt mamma. Og manges stolte og ekte mamma ankom skolen denne dagen for foreldrehelga. Og forsåvidt pappaer også. Og steforeldre. Og søsken. Og besteforeldre. Etter generalprøven var vi klare for tidenes slektsklikkorama. 

Så ble det lørdag og med alle disse slektningene på besøk var det bare å stappe bilene deres fulle med saker og ting vi ikke trengte de siste 4 (!) dagene. Programmet for lørdagen startet med en kort tale fra rektor Staxrud før vi samlet oss klassevis med foreldrene våres i hælene. Thor-Eric the Great fortalte om året vårt til foreldrene våres og viste filmer fra bloggen. Bl.a. en halvferdig preview av denne bloggens film. Assistentene hadde også en aldri så liten tale og for enkelte var ikke det like lett uten å bli litt rørt. Kvelden fortsatte med finmiddag i finstasen. Før underholdningen var det tid for bildetaking. Folk tok bilder med klassen, romkameraten, naboen, kjøkkentjenesten, foreldrene sine, naboens foreldre, ja egentlig alle som kunne stå på to bein.

 

 

Ja så er det søndag da. Vi klatra litt, chilla litt, surfa litt, topptura litt og bare nyter de siste timene på skolen her egentlig. Ikke så mye mer å si om dagen i dag. MEN! Sjekk ut videoen under! Der har vi snakket med alle elevene i ekstremsportklassen om året som har gått. Er det en ting du skal se på fra bloggen i år er det dette! 

Takk for at dere har fulgt oss gjennom året på bloggen, vi håper dere har blitt inspirert til å leve så ekstremt som oss 😉 

God sommer og lev et godt liv folkens! Dere er vidunderlige og de beste fansene vi kunne ha ønsket oss 🙂 

Tusen klemmer fra Eivind Andreas Erdahl Kaspersen og Martine Herheim Guindani

«Peace and løv»

 – Ivar Aasen

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.