Adventura Ekstremsport takker for i år!

4390df503ee811e2a73722000a1f9317_7
Yo, blogg!
(“dein som venter, venter noko gødt, kun hvis man venter lenge nok” – Torjus, 2013)

Etter en veldig koselig og svært vellykket foreldrehelg, var det på tide å si farvel for denne gang. På tampen ble årbøker gitt ut og skrevet og diktet(!) mye bedre enn Aasens stoltheter. Minner ble mimret over og et siste oppgjør i form av volleyballkamp, lærere mot elever ble gjennomført. Den siste dagen spiste vi alle herlig frokost sammen, der blant annet vår kjære rektor benyttet anledning til å si noen visdomsord. Dette ble en sorgens dag, ettersom vår noe sent annskaffet Folkehøgskole-gjeit, Piggen ble overført til et lite sauefjøs. Utover det ble det en tårevåt dag for de fleste av oss, enten man ga eller mottok tårer på en ellers så tørr skulder.

Dette har vært et helt fantastisk år. Vi har fått prøvd oss på mye forskjellig, ikke bare spenningsorienterte aktiviteter, men også en del høykultur av typen Brentes eksistensielle Koruke for eksempel. For ikke å glemme Wæhle’s noe mer sagnomsuste favoritt, Dervish Dance i Tyrkia.
Men fra spøk til alvor igjen. For mange av oss trenger det nødvendigvis ikke å være minnene om alt det utrolige vi har gjort som blir husket, men heller hvem vi har gjort det med. Alle vi har møtt. Alle sterke vennskap som har blitt stiftet. Alle de seriøse og ikke minst useriøse samtalene som har blitt utvekslet i løpet av dette året.
Dette er et år vi aldri kommer til å glemme, så sant vi alle klarer å berge oss unna dement-avdelingene rundt om i landet. Det er ikke et år som vi setter et punktum etter, etter at vi har mottat årboka. Heller en start der vi byr ut på studier og det folk ellers måtte fine på, med alt det flotte vi har lært, med de nye aktivitetene vi nå har startet med, og med de vennskapene vi har med oss!

Takk til alle som har fulgt oss gjennom bloggen vår!
Og en STOR takk til Joar Wæhle som har vært vår kjære linjeleder, som ingen andre kunne gjort bedre! Joar, du har lært oss vanvittig mye…                  og vi er glad i deg!

Takk for i år, hilsen Adventura Ekstremsport.

Lykke til videre medelever, vis ses igjen mange ganger! Hilsninger fra Mr Torjus(Toorsa)!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.