Klatring i hippieland

Onsdag 17 oktober: Kaş-Olympos

Frukost. Avreise til Olympos. Ca. 2 timar. Lunch på eigehand. Innsjekking på Kadir´s Tree Houses. Klatring. Felles middag på kvelden.

I dag dro vi fra Kaş til Olympos, en veldig spesiell og koselig hippielandsby midt i ingenmannsland. Her skal vi bo i 5 dager i trehytter, omgitt av masse høner, haner, påfugler, fasaner, duer, katter, og litt småhøye hippier. Det er egentlig en utrolig kul landsby med masse fargerike trehytter og på alle mulige flater, benker, vegger og skilter er det malt og skrevet mye koselige og fargerike hippie-greier.

Spesielt sted dette her, fantastisk kult i grunn.
Null stress i Olympos

Til de flestes store begeistring begynte vi, i dag, på turens klatreperiode. Med nytt og fancy klatreutstyr klatret vi hele ettermiddagen på en fjellvegg. Alle sammen gikk både opp og ned, bortsett fra bursdagsbarnet Markus som hadde feber.

Dagens outfit: Casual fjellvegg-antrekk på Markus og Petter i dag. Avslappet, men med style.
Vegard langt oppi fjellet, med livet i Sigurds hender.
Bursdagsbarnet Markus var for syk til klatring, men han fikk spille fotball med høner istedetfor.

Da de ble mørkt tuslet vi tilbake til landsbyen vår og forsynte oss med lokalt og økologisk koldtbord. Dette sjarmerende stedet er nemlig selvforsynt og det går mye i vegetarmat, noe vår lærer har gledet seg lite til. På kvelden var det kortspill og god stemning i baren (og som med alt annet her i Olympos er også den ganske annerledes alt det vi ellers er vant med).

Olympos i et nøtteskall

Vi skal nok kose oss maksimalt her som hippier og klatrere. Sjallabais fra Tuva.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.