Uke 50

Hei hei! Da var enda en uka over og nå nærmer det seg juleferie. Bare en uke igjen på skolen før folk tar turen hjem og noen klasser drar på sin studietur etter ferien. I løpet av den uka som har vært har det skjedd en god del spennende ting. Det har vært stort fokus på julepynting og planing til juleballet som var i helgen. Men det er ikke bare det som har skjedd.

Mandag så var det julepynt som stod for tur og elevrådet jobbet med forberedelser til juleballet. Det var en koselig og rolig mandag, og med dritt vær ute så satt de fleste inne og slappet av med film, strikking eller spill.
På tirsdag så var det tid for linjetid og våre fantastiske assistenter tok oss med på en ikke alt for liten treningstur. For etter jul så starter skisesongen så vi startet litt med grunntrening for å komme i form til toppturene. Vi tok fram staver og på med treningstøy så var det klart for ild-marsj opp til gapahuken. Det var mange slitne sjeler som nådde toppen til slutt, men jeg kan vel innrømme det var deilig når vi var ferdig!
På onsdag var igjen tid for litt trening. Men før lunsj satt klassen sammen og planla verdigfaget som vi skulle ha på fredag. Hele opplegget skulle handle om Tyrkia og hva vi gjorde der nede. Etter lunsj så var det tid for spinning time med Ingeborg, noe jeg tror alle likte ganske godt. Det var høy intensitet og folk fikk virkelig brukt bena den dagen.
Det var deilig å få løsnet litt opp etter gårsdagens tur opp til gapahuken.

spinning

På torsdag var det tid for å øve til ballet, siden hver klasse skulle ha ett innslag hver. Det var mye på planen, men det er ikke alltid lett og komme i gang når ikke alle greier å stå opp i tide. Så vi som var opp valgte og dra på en ikke alt for  snill vekke runde.
vekk opp tid

Når fredagen kom var det tid for at ekstremsport klassen skulle ha verdigfag om Tyrkia. Men det ble en litt tidligere fredag en til vanlig. Alle elevene ble vekt tidlig på morgenen av lærerne og assistentene som gikk Lucia tog og delte ut lussekatter. Det var en veldig koselig måte å bli vekt på i hvert fall! Etter morgensamling gikk elevene rundt på forskjellige poster og fikk se en del film og bilder, smake på tyrkisk mat, høre litt om historien fra turen og drive med litt aktiviteter som vi gjorde.
Senere på dagen var det også en del ting som stod på planen. For at alt skulle være i boks til framføringen til ballet så dro noen elever i klassen ut på en liten tyve jakt og stjal 2 senger til noen gutter, som de da ikke fikk igjen før dagen etter.  Tror ikke de hadde en så behagelig natt den dagen.
lærerne

Så var endelig lørdagen her, den dagen de fleste har ventet på. Det var nemlig ball dagen. Det var tidlig på med pynting og siste finish til kvelden. Alle gjorde en fantastisk innsats for å få det best mulig. Og resultatet ble helt fantastisk!
matsalen

Maten vi fikk servert under middagen var helt fantastisk. Det var ribbe og pinnekjøtt som stod på planen og fruktsalat til dessert. Jeg tror de fleste spiste seg greit mette under middagen. Det gjorde i hvert fall jeg.
Etter middagen gikk festen videre inn til gymsalen hvor underholdningen stod for tur hvor både dans, sang, sketch og film var på planen. Og kåringer var det underveis hvor vi delte ut blant annet årets dialekt, årets skravlebøtte, dronning & konge, kveldens antrekk osv.
Det ble en veldig vellykket kveld og jeg tror de fleste storkoste seg den kvelden. Noen gikk litt tidligere mens andre holdt ut til langt på natt. Det er i hvert fall en del trøtte kropper i dag. Så søndag blir nok en rolig da for de fleste.


GOD JUL!
Yvonne& Benjamin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.